Vzpomínáte, jak se zrodila láska jako trám Venduly a Pavla?

Vzpomínáte, jak se zrodila láska jako trám Venduly a Pavla?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vendula a Pavel dnes již tvoří krásný manželský pár. Svou lásku potvrdili nejen sňatkem, ale narodila se jim také krásná a milovaná dcera Eliška. Jaké ale byly jejich začátky? 

Vendula nastoupila do seriálu poměrně nečekaně a změnila životy hned několika postavám. Významnou roli sehrála především v rodině Nyklových. Začala pracovat u nich v pekárně, ale jak se brzo ukázalo, touha po práci v pekárně nebyla tou hlavní motivací. Hlavní motivací totiž byla touha poznat svého otce, kterým je Lumír Nykl. Po počátečních neshodách, především s babičkou Vilmou, ale brzo zapadla do rodiny a všichni byli šťastní, že Vendulu poznali. A Vendula poznala ráda nejen svou novou rodinu, ale také mnoho dalších lidí. Například Pavla, který se stal jejím novým kamarádem.  

Pavel je řezník a muž s krásným a čistým srdcem. A toto jeho srdce se zamilovalo právě co Venduly. Vendula ale Pavlíka ze začátku odmítala. Pobláznila se do jiného muže, který k ní ale nic necítil a jen ji využíval. Vendule to naštěstí rychle došlo, ale to už Pavel randil s krásnou blondýnkou. Vendule došlo, že udělala velkou chybu, když dala přednost krasavci s ledovým srdcem a odmítla hodného a spolehlivého Pavla.  

Naštěstí ale Pavlovo srdce stále ještě patřilo Vendule a jejich cesty se daly zase dohromady. A tak se zrodila láska jako trám. Společně pracovali na své budoucnosti a velkém štěstí. Vendula dokonce otěhotněla, ale bohužel o miminko přišla. Tento krásný se pár se ale nevzdal a dál dělali všechno pro to, aby byli spolu šťastní. Ze dvou kamarádů se tak stali partneři a velmi brzo také manželé. Diváci se tak dočkali další krásné svatby v Ulici 

Teď mají krásnou dceru Elišku, Zdroj: TV Nova

Osud byl k mladým novomanželům spravedlivý a velmi brzo se Pavel a Vendula dočkali také vytouženého potomka. Vendula konečně znova otěhotněla a narodila se jim krásná a zdravá holčička Eliška.  

Tento mladý manželský pár měl cestu ke společnému štěstí sice kostrbatou, ale rozhodně to stálo za to. Zvládli spolu překonat velké množství překážek a ran osudu a jsou si navzájem opravdovou oporou.  

Zdroj článku:
  • Autorský text