Seriál Ulice: Co dnes dělají představitelé rodiny Jordánových?

Seriál Ulice: Co dnes dělají představitelé rodiny Jordánových?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nekonečný seriál Ulice můžeme vídat na obrazovkách televize Nova již od roku 2005. Již 16 let sledujeme osudy herců, s nimiž se scénář bezpochyby nepáře. Příběhy některých představitelů nás provází už od samého začátku tohoto seriálu. Jedná o příběhy, které můžeme my, jako diváci, sami zažívat.

A právě díky tomu se Ulice stala u nás tak populární a stále nachází své příznivce. Někteří herci jsou právě s Ulicí tak spjatí, že si již bez nich už nedokážeme seriál ani představit. Mezi takové patří známá rodina Jordánových, která účinkuje v pořadu od samého počátku, nicméně jejich účinkování už bohužel v seriálu skončilo. Až na otce – Tomáše Jordána.

Patricie Pagáčová

Představitelka seriálové Terezy, tehdy ještě Patricie Solaříková. V seriálu Ulice hrála dlouhé roky. Před nedávnou dobou se vdala a stala se z ní mladá paní a maminka. Se svým manželem vychovávají dceru a radují se z rodinného života. Kromě toho je v dnešní době jednou z porotkyní pěvecké soutěže Superstar.

Jakub Štáfek

Jakuba Štáfka, coby Matěje, se stal dnes obsazovaný herec. Mohli jsme ho vídat v televizním seriálu Specialisté, který je vysílán na TV Nova. Štáfek je však i úspěšným sportovcem, který se zhlédnul v bojových sportech, v nichž získal i několik titulů. I z Jakuba je dnes již otec od rodiny.

Petr Vacek

Tento herec si zahrál seriálového otce Tomáše, jehož můžeme vídat v Ulici dodnes. Je jedním z představitelů, jež se v seriálu objevuje od začátku. Mimo natáčení se Petr věnuje tlumočnictví. Moderuje pořady pro děti, jako jsou například Musíme si pomáhat nebo Na vlastní nebezpečí.

Také vstoupil do hnutí Greenpeace.

Tereza Brodská

Terezu Brodskou dnes už můžeme vídat v seriálu Slunečná, kde hraje jednu z vesnických drben. Věnuje se divadlu a tomuto seriálu. Navíc se nyní může pyšnit tím, že se čerstvě stala babičkou malé vnučky. Je tedy vlastně i chůvou na půl úvazku.

Koho jste z této rodiny měli nejraději?

Zdroje: