Vzpomínáte na osudového muže Gábiny Pumrové, Hynka Urbana?

Vzpomínáte na osudového muže Gábiny Pumrové, Hynka Urbana?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hynek Urban v podání herce Romana Vojtka je bezesporu osudovým mužem Gábiny Pumrové a to i přesto, že ti dva spolu už dávno netvoří zamilovaný pár. Cesty obou se rozešly z toho důvodu, že si přestali rozumět. Především Gábina se ve vztahu s Hynkem cítila frustrovaně a podvedla ho se studentem Vaškem. 

Hynek Urban ještě jako mladý muž usiloval o lásku Tamary

Hynek Urban do Ulice nastoupil jako celkem nezkušený, zato pohledný sportovec a tělocvikář, který se přátelil s Oldou Farským. Ten vedl fitcentrum a právě tam měl Hynek možnost seznámit se s pohlednou Tamarou, kterou hrála Markéta Hrubešová. Jenže ta měla románek s Oldou a dokonce s ním otěhotněla a porodila mu syna Jakuba. O něm Olda neměl ani tušení, ale to je jiný příběh. V tomto případě je podstatné, že se do Tamary Hynek Urban zamiloval a chtěl s ní žít. Jenže ta ho odmítla, z čehož byl Hynek nějakou dobu nešťastný.

Z nevydařené lásky ho dokonale rozptýlila studentka Gábina Pumrová, která měla pro svého tělocvikáře jednoduše slabost. Později začal být Hynek Urban pěkné kvítko. Kromě Gábiny si dával v kabinetu schůzky i s Lenkou Drápalovou. 

Markéta Hrubešová jako krásná Tamara v Ulici, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Kdyby se Gábina Pumrová tehdy ještě jako mladá holka měla možnost podívat se do budoucnosti a viděla, jak románek s tělocvikářem dopadne, možná by zařadila zpátečku. V té době ji však popoháněly splašené hormony, a tak Hynka bez jakýchkoliv výčitek svědomí sváděla u něho v kabinetu.”

Ke zodpovědnosti byl Hynek donucen, ale vážně se snažil 

A kdyby pro změnu Hynek tušil, že Gábina mu co nevidět před nosem zamává pozitivním těhotenským testem a ho za to vyrazí ze školy, nejspíš by se také držel zpátky. Jenže v tu chvíli byla vášeň nezastavitelná. Když pak Gábina Hynkovi oznámila, že s ním čeká dítě, napsal jí, aby se ho zbavila.

Zasáhnout musel i Radek Mastný, který na Hynka maličko přitlačil. Na to, že byl Hynek ke zodpovědnosti přinucený, hodně se později snažil. Dělal vše pro to, aby Gábinu a Šimona zabezpečil. A co se Hynka týče, klidně by se o svou rodinu dál staral, jenže Gábinu to už s ním přestalo bavit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text