Jedno překvapení vedle druhého – co dnes potěší Jirku, co rozhodí Frantu a co vezme řeč Vilmě Nyklové?

Jedno překvapení vedle druhého – co dnes potěší Jirku, co rozhodí Frantu a co vezme řeč Vilmě Nyklové?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon se dnes odhodlá vrátit do školy. Naštěstí ho doprovází kamarád Michal. Jaké bude setkání s Romanem a Viktorem a čím Šímu překvapí Romanova sestra? Ohromený bude také Jirka, až se dozví, co pro něj mladík udělal. A Františka zase nemile překvapí, že u Aničky potká Skyler.

Trojka pro Šimona a pro tyrany ne? Irena to vysvětlí

Šíma nechce, aby kvůli němu Jirku vyhodili z práce. Rád by mu nějak pomohl, a tak napíše dopis, ve kterém vezme všechnu vinu na sebe. Ten pak zanese přímo na policii. Ráno se pro mladíka zastaví Michal, aby ho doprovodil do školy. Mezitím volá Gábině Irena s prosbou o schůzku. Připadá jí, že by měla vysvětlit, proč se vedení rozhodlo dát Šimonovi trojku z chování a Viktorovi s Romanem jenom dvojky.

Gábině se zdá, že Prokop by nejradši celou věc zametl pod koberec, ale Irena ho hájí a dodá, že ti dva kluci jsou už zletilí a budou zřejmě potrestáni ještě mimo školu. Gábina se původně chtěla proti rozhodnutí odvolat, ale nakonec to tedy neudělá. Radek ji přemlouvá, aby Šimona přeřadila na jinou školu, s čímž ona tak úplně nesouhlasí.

Mladší sestra se Romanovi už jednou postavila. Zdroj: TV Nova

Romanova sestra se Šimonovi omluví

Ani Šíma si nechce zvykat někde jinde. Ráno se v šatně potká s Romanem i Viktorem. Roman do něj šťouchne ramenem a řekne mu, že je šmejd, ale nic dalšího si k němu nedovolí. Jeho sestra později Šimona zastihne na chodbě a omluví se mu. Vůbec se jí nelíbí, co mu brácha prováděl, a dokonce se rozhodla, že nahradí všechny kradené peníze z vlastního kapesného. To ale Šíma odmítne – od ní si nic vzít nehodlá.

Večer se u Gábiny konečně objeví Jirka, jenž předchozího dne odešel ve vzteku. Vyčítá si svou včerejší reakci a také Gábině poví o dopise, který Šimon přinesl na policii. Ačkoli to na situaci nic nezmění, pro něj osobně to má velkou váhu. Cení si toho, co mladík udělal.

Eva se udobří s Aničkou. Franta odmítne Skyler

Eva se přijde omluvit Aničce do bistra. Uzná, že se minule opravdu chovala jako kráva, a navíc jí přinese výslužku z Kašperských Hor – různé zavařené dobroty.

Eva uzná, že by se měla omluvit i Šárce. Zdroj: TV Nova

Anička si pozve Skyler, aby jí část zavařenin dala. Čirou náhodou se u ní ve stejné době zastaví František. Není zrovna nadšený, že zde naráží na Skyler. Od jejich posledního setkání se jí pokoušel vyhýbat. Nechce se rozejít s Bárou a uvědomuje si, že to, co mezi ním a Skyler proběhlo, se zkrátka nemělo stát. Skyler však ničeho nelituje, líbilo se jí to a zřejmě by v tom ráda pokračovala. Franta ji ale požádá, jestli by to mezi nimi nemohlo být zase takové jako předtím. Vážně si myslí, že to půjde?

Hádka Lumíra a Kateřiny skončí rozchodem

Vilmu trápí, že Ingrid odjela tak narychlo do Málkova. Stále se jí na tom něco nezdá. Lexík je smutný a Lumír neví, jak má nastalou situaci vyřešit. Pohádá se s Kateřinou, jelikož mu připadá, že daný problém zlehčuje. Podle ní Ingrid odjela jenom na pár dní a proto, aby se postarala o nemocného synovce. To je snad pochopitelné a neznamená to přece, že se odstěhovala.

Jenže Lexíkovi se stýská, namítne Lumír. Ale co s tím Kateřina zmůže? Ona jen chtěla bydlet se svým přítelem! Zdá se, že se neshodnou, a pokud je to tak, vlastně spolu ani nemusejí být! Lumír dorazí domů naštvaný a oznámí mámě, že se s Kateřinou rozešel.

Zdroj článku:
  • Autorský text