Co přinese dnešní Ulice? Lumírovu oslavu, návrat Ireny i Adamův spor s Vandou

Co přinese dnešní Ulice? Lumírovu oslavu, návrat Ireny i Adamův spor s Vandou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír dnes oslaví narozeniny – s rodinou a také s Kateřinou. Skousne to Vilma? A proč se Irena bez jakéhokoli varování objeví u Magdina prahu? Hodlá snad poučovat Prokopa? Adam se mezitím dostává do sporu s Vandou. Ta se s ním chce spolčit proti Luďkovi, ale tvrdě narazí.

Vilma Kateřinou stále pohrdá

Vilmě nikdo nevymluví, že Kateřina je vtělený ďábel, který vyhání Ingrid na ulici a manipuluje Lumírem. Synovi slíbí, že na jeho oslavě narozenin v hospodě se bude chovat vzorně a neřekne nic hrubého, ale myslet si bude, co chce. Oslava naštěstí proběhne v klidu. Lumír dostane od Ingrid hezkou kravatu a od Kateřiny elegantní košili, která k té kravatě až překvapivě dobře pasuje. Děvčata se konečně usmíří, přesto si Kateřina v rodině Nyklových stále připadá jako vetřelec.

Vezme Vilma někdy Kateřinu na milost? Zdroj: TV Nova

Irena je zpátky z Peru!

U Magdiných dveří zazvoní Irena Landová. Její přítomnost Prokopa asi nepříjemně zaskočí. Vypadá to totiž, že přiletěla jenom proto, aby po něm mohla napravit škody. Irena ho ale ujistí, že s Radovanem stejně chtěli přijet na Vánoce. Prostě si to jen posunula o pár týdnů. Dobře ví, že ředitelem je Prokop, a nechce mu tu funkci upírat. Ráda by mu jen nabídla pomocnou ruku ve věci šikany mladého Šimona. Když už je Irena u Magdy na návštěvě, nezapomene poukázat na to, jak je zvláštní, že spolu Magda a Prokop pořád ještě nebydlí.

Magda řeší vlastní starosti. Včerejší vystoupení v hospodě sice nebylo tak trapné, jak se obávala, ale nepřineslo ani žádný velký výdělek. Hosté jí přispěli jen několika stovkami, a tak uvažuje, zda by klávesy neměla pověsit na hřebík. Otík ji povzbuzuje, ať to nevzdává a požádá o pomoc s propagací Jirku Hložánka.

Magda se hostům líbila, ale moc jí nepřispěli. Zdroj: TV Nova

Shopaholička Vanda – čím naštve Adama?

Vanda přitáhne domů další tašky plné nových věcí, které si nutně potřebovala koupit. Chraň bůh, aby chodila ve stejném oblečení více než jednou! Tvrdí, že si je obstarala za vlastní peníze, navzdory tomu nechce, aby ji s taškami viděl Luděk. Zbytečně by se kvůli tomu hádali, a tak požádá Adama, jestli by si nákup nemohla schovat u něj v pokoji. Výměnou za to mu slíbí, že byt bude na víkend volný, aby si případně mohl přivést Jarku.

Adamovi je z jejího spikleneckého mrkání a hloupých poznámek trapně. Nechce s ní uzavírat žádné výměnné dohody a doporučí jí, aby si to s tátou vyřešila jinak. Adam před ním nehodlá nic skrývat.

Luděk později Vandě naznačí, že si kolegové v práci začínají všímat jejích předčasných odchodů. Místo omluvy a snahy o nápravu Vanda jako obvykle hledá vinu u druhých. Je k nevíře, jak dokážou být lidé nepřející a závistiví. Uprosí Luďka, aby ji vzal na víkend do Krkonoš. Byt bude pro Adama volný, ať už ho využije, nebo ne.

Adam nechce dál bydlet s Vandou

Blanka se z Adama pokusí vytáhnout, proč se chtěl Denis sejít s Kristýnou. Dívka pak přijde domů a zodpoví otázku sama. Denis se chtěl jen rozloučit před odjezdem do Berlína a do krámku se místo něj vrátila Šárka. Adam se s ní zajde přivítat a povypráví jí o své nové taneční partnerce. Svěří se jí úplně se vším. Večer se v Coolně sejde s Jarkou a té zase řekne všechno o Šárce. Zmíní se také o dnešním zážitku s Vandou. Dokonce ji označí za mrchu a rozhodne se od táty odstěhovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text