Co udělá Bruno, až se dozví, že mu Karla lhala?

Co udělá Bruno, až se dozví, že mu Karla lhala?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bruno si konečně oddychl, že jeho nevěrná sestra Karla dostala rozum a už seká jen latinu. Přitom by se měl mít pořád ve střehu. To mezi ní a Jakubem vůbec neskončilo. Naopak to nabralo ještě větší obrátky. Za tu dobu už Karla stihla několikrát zalhat své rodině, dokonce si kvůli Jakubovi přeložila víkendové školení. Až to praskne, bude mít Karla co vysvětlovat. 

Karla si nemůže pomoct a nevidí, jak sobecky se Jakub chová 

Bruno nehodlal dál žít ve lži a přitlačil Karle nůž na krk s tím, že to musí ukončit, jinak o ní a Jakubovi řekne Márovi. Karla mu v té době slíbila nemožné. Nebo snad věřila, že to dokáže s Jakubem definitivně skoncovat? Teď ji má Jakub v moci a ona jakoby oslepla. Protože už rodině oznámila, že spolupráce s Jakubem na scénáři skončila, musela si vymyslet nějakou jinou zástěrku pro jejich milostné schůzky – a tou je krizová linka.

Karla všem ve svém okolí lže, ale stojí za to Jakub?, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jenže místo na krizovou linku Karla dochází do Jakubova studia, od kterého má dokonce své klíče. Ty omylem vytratila v Kustíkově ohrádce, když se k dítěti ve spěchu vracela z tajné schůzky. Márovi už se něco nezdá, kde by se v postýlce jeho syna vzaly nové klíče? Dál ale Karlu pouští všude možně. Až se tohle dozví Bruno, nejspíš nebude moci přijít Karle na jméno. Možná v něm podezření vzbudí další schůzka Jakuba s Věrou, která už se konat neměla. 

Těžko říct, zda Jakub Karlu opravdu miluje, nebo si s ní jen z dlouhé chvíle hraje. Kdyby ji měl totiž opravdu rád, takhle by ji netrápil.

Popere se Bruno s Jakubem znovu? 

Kam až je Karla ochotná zajít? Že by opravdu nedomyslela následky, které může její chování mít? Vždyť Márovi nasazuje parohy. Ty jsou pokaždé větší a větší, to jak se o její nevěře dozvídá stále více lidí. Kdo ještě se to musí dozvědět, aby to prasklo? Podle nás je po Dominice na řadě Márova máma Věrka. Jen aby jí toto zjištění nezpůsobilo srdeční slabost. To by si Karla nejspíš neodpustila. 

Zdroj článku:
  • Autorský text