Anička do všeho strká nos. Neměla by se nad sebou zamyslet?

Anička do všeho strká nos. Neměla by se nad sebou zamyslet?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeden by skoro řekl, že Anička Lišková a Vilma Nyklová jsou příbuzné. Obě totiž mají neukojitelnou potřebu plést se do cizích záležitostí a prosazovat svůj názor. Anička už to v poslední době ale opravdu přehání. Nejdřív ta věc s Ričim a Fóglem a teď? Přispěla snad ke zničení Františkova vztahu?

Zvědavost mohla Aničku stát život!

Jak to dopadá, když Anička šťourá do věcí, které se jí netýkají? Špatně, ale o tom už se v minulosti sama přesvědčila. Vzpomínáte si například, jak neustále slídila kolem záležitostí Ričiho, Fógla a Sáry? Sára tehdy pracovala v bistru pod vedením Aničky. Se svými dvěma pochybnými kamarády kšeftovala a pomáhala jim tak, že u sebe v bytě přechovávala kradené mobily.

Riči byl pochopitelně nervózní z toho, jak Anička ustavičně čenichala kolem. Nelíbilo se jí, že Sára odcházela ze záhadných příčin dříve z práce a že se okolo domu ochomýtali zrovna tihle dva podezřelí frajeři. Bylo na nich něco zarážejícího, co Aničce nedalo spát. Její zvědavost a otravné šťourání vedly k tomu, že Ričiho popadl amok a vtrhl jí do bytu, kde jí ke krku přiložil nůž. Vyčetl jí, že kdyby do všeho nestrkala nos, nemuselo se to vůbec stát. Aničce se podařilo otevřít dveře a vpustit do bytu Bedřicha, Dana i Sáru.

Anička se pletla do života i Danovi a Sáře. Zdroj: TV Nova

Snažila se Anča dát Frantu a Skyler dohromady?

Bedřich Ričiho přemohl a Anču zachránil, ta se přesto z nepříjemného zážitku očividně nepoučila. Nadále se totiž snaží řídit životy druhých. Aktuálně to dělá Františkovi.

Ačkoli ji Eva upozorňovala na to, že v nepřítomnosti Báry by mezi Frantou a Skyler mohlo k něčemu dojít, Anička svého nevlastního syna ještě ponoukala k tomu, aby se Skyler trávil víc času.

Skyler byla po odjezdu Chrise smutná. Utěš ji, Franto! Zdroj: TV Nova

Možná si dokonce přála, aby mezi nimi něco proběhlo? Neříkala snad, že neví, které z dívek má fandit? Ode dne, kdy Chris odjel s prarodiči do Amsterodamu, se Skyler cítila osamělá a smutná. Kromě Anči a právě Františka neměla v Praze nikoho, s kým by si mohla popovídat nebo vyrazit někam ven. A tak Anička přemlouvala Františka, aby za ní tu a tam zašel a rozveselil ji. František podlehl nátlaku, pozval Skyler na koncert, z něhož sice sešlo, ale jak to pokračovalo, už pravděpodobně tušíte…

Skyler a František si příjemně popovídali nad vínem a později také v Coolně u piva. Sblížili se a nad nepovedenou koprovkou dali svým vášním konečně volný průchod. Líbání rychle přerostlo ve žhavou postelovou scénu a František teď neví, jak se vypořádat s tím, co provedl. Ublížil Báře, ale rozejít se s ní nechce. Nejradši by zapomněl na to, co se stalo, anebo předstíral, že k tomu nikdy nedošlo. Takový přístup se Skyler ani trochu nezamlouvá. Sex s Františkem se jí líbil a rozhodně nelituje, že k němu došlo. Jenže on teď očekává, že se věci s Bářiným příjezdem vrátí do starých kolejí. A kdoví, třeba by se nic z toho nestalo, kdyby Anička nepodlehla nutkání do všeho zasahovat. Není už nejvyšší čas, aby se zamyslela nad svým vlezlým přístupem?

Zdroj článku:
  • Autorský text