Ulice: Myslíte, že má Luděk s Denisem pravdu? Chce si kvůli němu dcera zničit život?

Ulice: Myslíte, že má Luděk s Denisem pravdu? Chce si kvůli němu dcera zničit život?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk má na Denise pořádnou pifku. Jeho chytrá, milá, hodná dcera se trápí kvůli takovému, co nikdy nic nedokázal, a navíc ji opustil. Skyler uplácí Chrise, aby šel do školky. Prokop je naštvaný na Magdu, že má před ním tajnosti. Bára zase na Frantu, nechce od ní pomoct. Sledujte 4332. díl.

Jak se ukáže, Chris nemá potíže jen v české školce. Už v Holandsku s ním byly potíže. Samozřejmě za to podle Skyler mohla paní učitelka ze školy. Ráno Christian znovu nechce nastoupit, a tak ho Skyler uplatí návštěvou aquaparku, když ve školce vydrží.

Skyler s ním však nakonec jít nemůže, a tak se nabídne Anička. To však ještě neví, co to všechno obnáší. Zjistí na vlastní kůži, a hlavně peněženku, jak je návštěva aquaparku drahá. Christian je sice spokojený, ale Anička teď přemýšlí, co si bude muset odpustit. Když si Skyler přijde vyzvednout Chrise, povídá jí Anča, že jí ceny v aquaparku šokovaly. Skyler jí to jen odsouhlasí. A Chris chce jít s Aničkou znovu hned druhý den. 

Zdroj: TV Nova

Prokop svolá soukromou poradu s Magdou, Tomášem a Otou. Upozorní je, že nechce, aby před ním měli jakákoliv tajemství. U Magdy ho to obzvlášť mrzí. Nelíbí se mu, že mu chtěli záležitost s konopím utajit. Prokop trvá na tom, že to byl podraz. Nechá sezvat studenty pěstitelského kroužku, aby je upozornil, že zruší celý kroužek, jestli budou pěstovat jiné než povolené rostliny.

Večer má Prokop potřebu téma znovu otevřít. Nechápe, jak Magda mohla odejít z kroužku a nechat tam studenty bez dozoru. Ta se mu snaží vysvětlit, že odjela za jeho tátou a že spěchala, aby mu vyzvedla balík. To Prokopa konečně usměrní. 

Bára chce přispívat na domácnost, ale Franta to nechce přijmout. Chrisova školka přece není její věc. Je to jeho a Skyleřina záležitost a Báry se netýká. Takhle jí to alespoň odprezentuje František, když se mu snaží vysvětlit, že je přece všeho součástí. Vždyť je jeho partnerka a partneři sdílejí to dobré, ale i to horší.

František to možná nemyslí špatně, ba naopak, nechce po Báře, aby za něj řešila jeho problémy, ale z Bářiny strany to vypadá, jako kdyby s ní nepočítal. Pořád dokola jen poslouchá o tom, jak se Skyler musí vyřešit to a to. Jestli to tak půjde dál, Bára nad odjezdem do Izraele už nebude váhat ani chvíli. A to by pro jejich vztah mohlo být fatální. 

Zdroj: TV Nova

Luděk zve Kristýnu na pozdější oběd do hospody. Cestou však Kristýna potkává objekt svého hlubokého trápení – bývalého přítele Denise. Kristýna je zaskočená a Denis se zase snaží prohodit s ní pár slov. Zajímá se, jak se jí daří, jak se má. Kristýna mu pohotově odpoví, snaží se být nad věcí, ale v okamžiku, kdy Denis projde okolo ní, téměř se sesype. V hospodě usedne ke stolu a Luděk okamžitě pozná, že se něco stalo.

Když slyší, že Kristýnin stav způsobil Denis, neovládne se a zchladí si na jeho osobě žáhu. Diví se dceři, že se kvůli někomu takovému, kdo jí nesahá ani po kotníky, takhle trápí. Kristýna nevydrží a říká otci, že zvažuje, že nenastoupí na školu. Neví, jestli by jí právě taková změna prospěla. To Luďka popudí ještě víc a Kristýnu přestane šetřit. Zpočátku bral ohledy na její zlomené srdce, ale když nyní vidí, jak si chce zkazit budoucí život kvůli klukovi, který za nic nestojí, nenechá to jen tak. Navíc se Kristýna prořekne, že ani máma ji nepochopila, stejně jako on. Vyčte Luděk Blance, že mu nic neřekla?

Zdroj článku:
  • Autorský text