Týden s Ulicí: Jak Vanda ostrouhala a Irena se usmířila s Radovanem

Týden s Ulicí: Jak Vanda ostrouhala a Irena se usmířila s Radovanem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda a Irena si konečně mohou oddechnout – usmířily se s milovanými muži! Zato Skyler se pohádala s Frantou kvůli Dirkovi, který bere drogy. Vanda naznačovala Luďkovi, že s ním chce bydlet, ale on si k sobě nastěhoval Adama. Co dalšího se stalo v Ulici?

Prokop se vrátil z Portugalska

Na začátku týdne Magda div neproklínala Prokopa za to, že se jí celé léto neozval. A na konci týdne už byli jako dvě hrdličky. Když se Prokop vrátil z letiště a teprve po několika hodinách se obtěžoval u Magdy zazvonit, dokonce mu přibouchla dveře přes nosem. Ale hned je zase otevřela, aby mu mohla skočit kolem krku. Slíbili si, že už se o Portugalsku nebudou hádat, a zatím to dodržují, ačkoli to párkrát lehce zaskřípalo.

Irena se usmířila s Radovanem

Irena se při pohledu na Magdino štěstí rozesmutnila ještě víc. Chyběl jí Radovan, jenže si slíbila, že mu další šanci dávat nebude. Příliš jí ublížil, když jí neřekl o cestě do Peru – vyčkával s tím do poslední chvíle. Ještě před odletem se však objevil ve škole, aby dal Ireně kytici a ujistil ji, že radši zůstane s ní, než aby ji ztratil. Paní ředitelka byla dojatá, ale zároveň si uvědomila, že mu nechce zkazit expedici, na kterou se tak dlouho připravoval. Slíbila, že na něj ten rok počká, a naznačila, že by si ho ráda vzala. Tím ho ke svatbě tak trochu dotlačila.

Luděk nabídl bydlení dětem, Vanda ostrouhala

Kristýna je stále na dně po rozchodu s Denisem. Ráda by si s ním vyjasnila, co se vlastně stalo, ale odvaha ji opustila, když Denise zahlédla na ulici ve společnosti Markéty. Od té doby myslí jenom na to, jak se mu vyhnout. V Blančině bytě nebylo pro obě dospělé děti dost místa, a tak jim Luděk nabídl, aby šel někdo bydlet k němu. Nabídky využil Adam a koncem týdne se k tátovi přestěhoval. Vandu to dvakrát netěšilo. Doufala, že s Luďkem začne bydlet ona.

Skyler odešla od Dirka, protože fetuje

Skyler přiznala Frantovi, že Dirka opustila kvůli jeho závislosti na drogách. Prý bral heroin – a už delší dobu! Franta se pochopitelně rozčílil a hlučně Skyler vyčetl, že dopustila, aby takový člověk žil v blízkosti jejich malého synka. Ostrá hádka skončila tak, že Franta vyhodil Skyler z bytu. Bára i Anička mu rozumně radily, aby se ji spíš snažil podpořit. Sešel se s ní tedy v Coolně, kde ho Skyler ujistila, že se k Dirkovi vracet nehodlá. Musí však odjet do Amsterdamu, aby si od něj vyzvedla nějaké věci.

Gábina, Jirka a Šíma vyrazili na vandr

Gábina se dala na cvičení, vyváženou stravu a zdravý životní styl. Když Jirka navrhl, že by mohli i se Šímou vyrazit na výlet po starých bunkrech, nadšeně souhlasila. Pak jí ovšem překazil plány kolega, který chtěl o víkendu přijet, aby se osobně podíval na připravovanou módní kolekci. Gábina účast na výletě zrušila a pánové se domluvili, že tedy pojedou sami a ztíží si to spaním pod širákem. V Gábině se ale něco zlomilo, schůzku s kolegou zrušila a rozhodla se dát přednost výletu s Jirkou a Šímou.

Zdroj článku:
  • Autorský text