Mastný z Ulice ze strachu o dceru ztratí nervy a odnese to Herman. Ten mu však útok obratem vrací

Mastný z Ulice ze strachu o dceru ztratí nervy a odnese to Herman. Ten mu však útok obratem vrací
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V těch nejtěžších chvílích člověk pozná, kdo je jeho skutečný přítel a kdo ho má skutečně rád, ale také zjistí, jakou má rodinu. Gábina se ve 4262. dílu připravuje na operaci a nejdůležitější pro ni je především klid. Štěstí, že neuvidí svého otce, jak se zachová jako prvotřídní sobec a domýšlivec.

Alice ráno po večírku vstane s bolestí hlavy a Bedřicha nenajde doma. Ten jí nechá jen lístek na stole, že už odešel. Alice půjde navštívit Aničku a při té příležitosti se jí svěří, co se stalo mezi ní a Bedřichem minulou noc. Zmíní se jí také, že si není jistá, jestli chce dál pokračovat ve vztahu s Bedřichem tímto způsobem. Chce udělat radikální řez.

Anička poté mluví s Bedřichem a promlouvá mu do duše. Bedřich z toho však pochopí, že tím radikálním řezem má být rozchod. Alice se znovu rozčílí a vysvětlí Bedřichovi, co tím řezem vlastně měla na mysli. 

Zatímco je Dan na brigádě, Sára se nudí, a tak se znovu bude toulat s Ričim a Fóglem. S Ričim si navíc domlouvá další strategii, aby byli co nejvíce nenápadní. O tomhle Dan nemá ani tušení. Vypadá to, že se Sára začíná s Danem pomalu, ale jistě nudit, a že ji více láká společnost Ričiho a večírky, na které spolu v minulosti chodili. A večírky jejich setkávání nikdy nekončilo. 

Všichni se strachují o Gábinu. Má před náročnou operací a její výsledek je nejistý. Oporu v této těžké chvíli jí dává Jirka Herman, který s ní bude až do poslední chvíle. Slíbí jí, že u ní bude, až se probudí. Gábina ho poprosí, ať ostatní zdrží, aby za ní hned po operaci nechodili.

Mastný však do nemocnice dorazí dřív, než ho Jirka stačí zastavit, protože po telefonu jim nikdo nechce říct, jak operace dopadla, a navíc se od Šimona, který je mezitím s prarodiči doma, dozví, že v nemocnici je s Gábinou právě Herman. To Mastného rozčílí a rozhodne se jednat podle svého. V nemocnici ztropí scénu jednak Jirkovi a také ošetřujícímu lékaři, protože jim oznámí, že museli Gábině odebrat i uzliny v tříslech. 

Zdroj článku:
  • Autorský text