Provalí se nevěra v Ulici? Kryštof si jede pro Karlu, ta je však právě na večeři se Štěpánkem

Provalí se nevěra v Ulici? Kryštof si jede pro Karlu, ta je však právě na večeři se Štěpánkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Praskne to? Karla měla jet za rodinou, ale místo toho se nechala zlákat Jakubem, a tak se Kryštofovi vymluví na práci. Ve 4249. dílu se to však Karle zamotá a Bruno se ji bude snažit zachránit od průšvihu.

Štěpánek naplní své tužby a odhodlání a dojede za samotnou Karlou až k ní domů. S veškerou vášní se na ni vrhne hned mezi dveřmi, a to nehledě na sousedy, kteří je můžou pozorovat.

Chce s ní strávit večer i noc a příjemně tak oslavit narozeniny. Karla ho odmítne, protože tou dobou má být již na cestě za svou rodinou, ale Jakub ji nakonec přemluví, ať zůstane s ním. Je neskutečné, jaké Karla podá výkony, jen aby mohla být se Štěpánkem. Rozdělanou práci stihne v rekordním čase zpracovat, odevzdat ji Jirkovi a ještě vypadat tak skvěle. Takhle ji alespoň obdivuje Jirka, který její úsilí přisuzuje těšení se na rodinu. 

Karla se na večeři se Štěpánkem nachystala jako na své první rande a je z toho patřičně nervózní. Těžko však říct, jestli je víc natěšená na schůzku a nadcházející noc s milencem nebo vystresovaná z toho, co provádí Kryštofovi a své rodině. Dát přednost nevěře, ač vášnivé a nezapomenutelné, před odjezdem za manželem a dětmi a vymýšlet potupné lži, to chce velkou dávku zapření vlastního svědomí. 

Riči má pro Sáru, jak se říká, kšeft. Přijde jí ho říct až do bistra a Aničce se zdá podezřelý. Později Sára vezme Ričiho i Fógla k sobě domů, ale více se o zboží, které si u ní chtějí schovat, nedozví. Zato když se Sára připravuje na schůzku s manželem, tito dva pofidérní obchodníci se na ni domlouvají. 

Bruno se při rozhovoru s Kryštofem dozví, že se chystá překvapit Karlu a jede si pro ni z dovolené, aby s ní strávil večer o samotě. Vzhledem k tomu, že Bruno věděl, že měla Karla odjet za nimi a očividně za rodinou nedorazila, dojde mu, že je se Štěpánkem. Snaží se Karle dovolat, aby ji zachránil před nenávratným průšvihem, ale Karla si u Jakuba doma zapomene telefon. Spěchá za ní domů, ale nikdo mu neotvírá. Jak tohle drama dopadne?

Zdroj článku:
  • autorský text