Konečně v Ulici: Vanda vítá vyděšeného Evžena v negližé. A Evžen? Ten se tomu s Blankou od srdce zasměje

Konečně v Ulici: Vanda vítá vyděšeného Evžena v negližé. A Evžen? Ten se tomu s Blankou od srdce zasměje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by to byl řekl, že to bude právě Vanda a její dychtivost po Evženovi, která nakonec svede Blanku s Evženem dohromady. Co více, Blanka s Evženem budou mít možnost se ve 4237. dílu společně od srdce zasmát na Vandin účet. Jak uvolňující po tom dlouhém čase napětí.

Role se otočily a střízlivá Blanka nyní kontroluje Adama, který se stal téměř úplně závislým na lécích. Naštěstí se včas stačil zarazit a říct mámě, do čeho se řítí. A protože má Blanka plné ruce práce nejen se synem, ale i s její přípravou do normálního života, vytěsnila prozatím myšlenky na Evžena, Vandu a jeho útěk do Austrálie.

Zato Vanda je pořád v pohotovosti, i když ji Evžen již jednou odmítl. Ony totiž hvězdy Vandě napovídají, ať si jde aktivně za životní příležitostí, než jí uteče. A tak Vanda jde. Šla by klidně i hlavou proti zdi. Uspořádá pro Evžena další a tentokrát velkolepé překvapení. Je totiž přesvědčená o tom, že ji Evžen přímo neodmítl, spíš mu musí dát víc najevo její zájem, a to úplně jinak než procházkami.

Veškeré Karliny myšlenky patří Jakubovi, i když si je sama zakazuje. A jejich vztah také. Jenže to dělá dost nešťastně, protože si dál zve Štěpánka přímo k sobě domů alespoň na pracovní konzultace. Právě když na něj čeká, zazvoní zvonek, jenže místo Jakuba stojí ve dveřích Věra.

Nejprve se Karla tváří až smutně, ale nakonec jí tchýnina přítomnost přijde celkem vhod. Zabrání jí totiž porušit veškerá svá přesvědčení o konci vztahu s Jakubem. Jenže Věra ji vypeče a vezme malého Karlíka ven, aby měli prostor na práci. Zvrtne se jejich práce znovu úplně jiným směrem? Bohužel ano, ale jinde než u ní doma. Večer se proto znovu musí vymlouvat Kryštofovi.  

Vanda se chlubí Jolaně s nově nakoupeným vyzývavým spodním prádlem a plány na večer. Jolana se ji snaží opatrně vrátit nohama na zem a přesvědčit ji, ať nechá Evžena plavat, jinak se hodně zklame, ale marně.

Večer se Vanda předvede Evženovi v negližé u Pešků v bytě a zažije takové ponížení, jaké by si ani ve snu nepředstavila. Uteče jako malá holka z bytu, ale v tom spěchu zapomene župan i s klíči. U koho se schová? U Blanky, která ji pro župan půjde, a tak se potká s Evženem. Nakonec se oba vzájemně velmi pobaví na Vandin účet.

 

Zdroj:

  • autorský text