Milostný trojúhelník v Ulici: Dominika zjišťuje, co to znamená dostat se na tenký led

Milostný trojúhelník v Ulici: Dominika zjišťuje, co to znamená dostat se na tenký led
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dominika sice ještě stačila zatáhnout ruční brzdu, aby ve svém životě nedostala smyk, a to hlavně díky Karle. Zato její spolužák nechce pochopit, že je na čase z této krátké milostné epizody vystoupit. Nebezpečná jízda však v 4159. dílu nabere zcela jiný směr.

Jolana hned po probuzení spěchá za Vandou, kterou hádka s Marií hluboce zasáhla. Dokonce své matce svěřila, že za ní vůbec neměla přiletět, protože jí jen komplikuje život. Marie znovu opatrně varuje Jolanu, že na ni Vanda vyvíjí psychický nátlak. Také nerozumí tomu, proč Vanda své mámě takové věci vůbec říká. Jenže Jolana je jako hluchá a slepá a jede podpořit svou dceru, která je na tom tak moc duševně špatně. Doma ji však nenajde. Vanda svou matku uvítá mezi dveřmi Amálčina bytu, s úsměvem od ucha k uchu.

Alice si vezme do ruky mapu, aby s Bedřichem naplánovali společnou cestu do Vietnamu. Místo do Vietnamu však Bedřich pojede s Milošem na pohotovost. Bedřicha navíc čeká kontrola, zda se mu rakovina nevrátila. Ani jeho myšlenky tak nepatří kouzelné cestě do dálek, ale vysněnému zdraví napořád. 

 
 

Jolana vytáhne Vandu do kavárny, aby si s ní promluvila o půjčce, která způsobila hádku a následný rychlý útěk Vandy do nového bytu. Jolana chce přijít na kloub tomu, proč Vanda stále neobdržela peníze od údajných nájemníků, kteří přišli o práci a dluží jí proto nájemné. Vanda přijde s novinkou, že nájemníci již poslali zálohu, ale v bance jí blokují peníze. Jolana se chce do celé záležitosti vložit a do banky zavolat. To jí však Vanda vymluví. S jakým důvodem přijde tentokrát? 

I přes všechny nevyjasněné okolnosti se Jolana znovu otřese a dá Vandě další peníze, nyní na zařízení bytu. Marii naopak doma jen odsekává. Jen kdyby Jolana věděla, co její upřímná a ubohá dcera řekla Marii...

Zatímco Věra hledá u Tonyho Lubošův dopis na rozloučenou, který sepsal před operací, Tony najde něco, co nehledal. Nešťastnou náhodou spatří chat mezi Dominikou a neznámým mužem. Když se z toho, co právě viděl, trochu oklepe, potřebuje to někomu říct. Jeho kroky ho dovedou ke Kryštofovi, kterému zdrcený Tony vše poví. Vždyť to mezi ním a Dominikou vypadalo tak nadějně. Tony se dokonce těšil na svatbu a teď mu Dominika nachystala takovou ránu. Ke konverzaci se připlete i Karla, která nakonec prozradí, že o všem ví. 

 

Zdroj:

  • autorský text