Tvoje tvář má známý hlas odstartuje už za pár dní. Tentokrát bude jiná, než jak ji diváci znají

Tvoje tvář má známý hlas odstartuje už za pár dní. Tentokrát bude jiná, než jak ji diváci znají
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Osmá řada populární televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas startuje na televizi Nova už 21.3 2021 – a tentokrát se diváci mají na co těšit. Nejen že se na obrazovky vrátí jejich oblíbené celebrity, které už zpívat viděli, ale tentokrát budou celým pořadem provázet dva skvělí moderátoři v podání Ondřeje Sokola a Aleše Hámy.

Moderátoři budou letos dva

V předchozích řadách skvělé show Tvoje tvář má známý hlas byli diváci zvyklí, že pořadem provázel pouze jeden moderátor. Tentokrát je tomu jinak, a tak se můžete těšit na Ondřeje Sokola a Aleše Hámu. Ten už v minulosti tento pořad uváděl, takže zde není žádným nováčkem. Moderátorská dvojice si během příprav perfektně sedla, skvěle se doplňují a nechybí jim ani vtip. To ostatně kvitují i ostatní účastníci show.

Na plac se vrací staré známé tváře

Velkým překvapením této řady je hlavně výběr účinkujících, kteří budou zpívat. Nejedná se totiž o žádné nové tváře. Tentokrát tvůrci vsadili na osvědčenou klasiku, a tak se můžete například těšit na herce a moderátora Petra Rychlého, který se účastnil první řady. Z dámského obsazení se opět představí Iva Pazderková nebo modelka a zpěvačka Jitka Boho, která skončila ve čtvrté řadě na krásném druhém místě. Lépe, než ona zpívala už jen Berenika Kohoutová.

Covid přerušil natáčení

Tato natáčecí řada se však neobešla bez komplikací. Na poměrně dlouhou dobu musel televizní štáb přerušit natáčení, protože mnoho členů onemocnělo koronavirem.  Někteří dokonce skončili s dýchacími potížemi v nemocnici a vše se dělo i přes to, že se nechávali pravidelně testovat a soustavně nosili roušky nebo respirátory. Při natáčení panovala přísná hygienická opatření a bez pokrývky úst mohli být pouze zpěváci, kteří v ten daný moment zpívali.

Nenechte si ujít ani vy osmou řadu tohoto skvělého, divácky velmi oceňovaného pořadu. Zažijete příjemně strávené večery v pohodlí vašeho domova.