Tvoje tvář má známý hlas: Finálový díl 9. řady soutěže konečně udělal tečku za otravnou moderátorskou dvojicí Alešem Hámou a Ondřejem Sokolem

Tvoje tvář má známý hlas: Finálový díl 9. řady soutěže konečně udělal tečku za otravnou moderátorskou dvojicí Alešem Hámou a Ondřejem Sokolem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtyři soutěžící se v posledním dílu kdysi oblíbené soutěže utkali o vítězství, které bylo nakonec hodně překvapivé. Václav Kopta, Iva Kubelková, Nikita Machytková a Monika Absolonová tak budou zapsáni jako finalisté této řady.

Tak po letošním ročníku soutěžní show se zřejmě lidem moc stýskat nebude. Stejně jisté je, že se sledovaností jde show dolů a kombinace trapných moderátorů, afektované poroty a někdy nevkusných vystoupení rozhodně není cestou, jak se dostat se sledovaností alespoň k milionu diváků (které má například Všechnopárty nebo Peče celá země).

Formát, který například v roce 2016 sledovalo přes 1,5 milionů lidí každou epizodu, a dokonce lámal rekordy a měl i 2 miliony diváků, dnes paběrkuje s 650 až 670 tisíci diváky, a to jen proto, že není zrovna velký výběr, jak trávit televizní večer.

Možná by to chtělo v příští sérii, pokud bude, udělat trochu změny, najít jiné moderátory a do poroty posadit herce, kteří mají charisma a divák si je rád poslechne. To, co porota předváděla letos, bylo ostudné.

porota soutěže, zdroj: TV Nova

V poslední epizodě se Václav Kopta proměnil v Inda a vystoupil jako Panjabi MC. Těžko posoudit, kolik lidí si u nás rádo poslechne tento styl hudby, ale porota byla z jeho vystoupení opět unešená. Celkově ovšem některé převleky 56. letého herce a baviče vzbuzovaly během soutěže rozpaky a našly se i takové, které byly označeny jako urážlivé.

Mimo soutěžní klání si zazpívala Denisa Nesvačilová a Saša Rašilov „Summer Nights“, ale jejich vystoupení nepatřilo zrovna k nejpovedenějšímu napodobení legendárního Johna Travolty a Olivie Newton John a slavného hitu z Pomády. Přece jen padesátiletý hejsek už budí rozpaky, zvláště když se dost často u zpěvu šklebí.

Ani soutěžící Iva Kubelková jako Miley Cyrus s hitem „Noting Breaks Like a Heatr“ tentokrát moc neuchvátila, ale pokud jde o celou soutěž, tak Iva rozhodně dělala hezká představení a nepůsobila trapně. Většinou se na ni i moc pěkně dívalo.

Další vystoupení mimo soutěž předvedli Denis Šafařík a Martin Carev a Carev tak využil poslední možnost proběhnout se na veřejnosti v dámských šatech jako Helena Vondráčková. Zazpívali romantickou pohádkovou píseň „Znám jednu starou zahradu“.

Nikita Machytková přišla soutěžit s písní Michaela Jacksona „Beat It“ a Monika Absolonová se předvedla jako Rebecca Ferguson s písní „Never Enough“. Monika byla jako vždy připravená a skvělá.

Bizarní porota rozhodla o ještě bizarnějším vítězi, a tak si šek na 150 tisíc pro charitu odnesl Václav Kopta. Asi porotu uchvátila tetka Tina Turner nebo mužatka, která měla údajně být Věrou Špinarovou.

Háma a Sokol, zdroj: TV Nova
Zdroje článku: