Tomáš Matonoha z Ulice oslaví 13. března své 51. narozeniny

Tomáš Matonoha z Ulice oslaví 13. března své 51. narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na problémového Pepana Pavlicu z Ulice? Ztvárnil ho herec Tomáš Matonoha, který se v Ulici v současné době už neobjevuje. Kromě toho, že se věnuje mnoha jiným projektům, oslaví herec 13. března své 51. narozeniny. Gratulujeme!

Pepan Pavlica byl chaotický a problémy se na něj jen lepily

Na herce a moderátora Tomáše Matonohu si řada diváků vzpomene spíše v souvislosti se seriálem Comeback nebo s televizní soutěží Co na to Češi. Věrní diváci Ulice však ví, že jednu dobu byl součástí i tohoto seriálu. Do něho se dokonce jednou vracel. Tomáš Matonoha se v Ulici objevuje od roku 2007 po boku kadeřnice Simony. Tu si bere za svou ženu. Že by však Pepana někdo Simoně záviděl, to se říct nedá. Jako manžel je totiž naprosto nespolehlivý. Nejenže je věčně bez peněz, nýbrž ani jeho výbušné chování není úplně v pořádku. Pepan je chaotický, nespolehlivý a jeden aby se bál, že ho Pepan vtáhne s sebou do problémů, kterých má až nad hlavu.

Pepan si Simonu bere, pak ale vezme nohy na ramena a Simona neví, kam se Pepan poděl. Jedinou vzpomínkou na něj je její křeček Pepan, kterému později pořídila kamaráda Sochora. Pepan se do Ulice vrací v době, kdy se po boku Simony motá Rudolf Hložánek – starší bratr Antonína Hložánka, který aktuálně pracuje na radnici. V té chvíli však Simona už tuší potíže. Místo, aby k Pepanovi tíhla, se ho chce co nejrychleji zbavit. Ukazuje se, že je Pepan pořád velké kvítko. Dluží peníze, dokonce Rudolfovi ukradne staré veteránské auto. Jak Simona, tak Rudolf jsou nakonec rádi, když Pepan znovu zmizí.

Diváci mohou pamatovat na to, že jakmile dějová linka Tomáše Matonohy v Ulici skončila, okamžitě na ni navázala jeho manželka Lucie Benešová. Ani ona v Ulici nepatřila mezi nejsvatější.

Lucie Benešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Svou roli v Ulici sehrál Matonoha dobře

Tomáš Matonoha sehrál svou roli dobře. Pepan byl zářným příkladem muže, který měl k odpovědnosti hodně daleko. Miloval svou motorku a svobodný život. Simonu si vzal nejspíš jen proto, že mu v tu chvíli hořelo u zadku a potřeboval bezpečnou náruč a hlavně teplo domova. Pepan Pavlica je jednodušší, chaotický a nespolehlivý. Není divu, že v Ulici kromě Simony nenavázal žádné bližší vztahy. Kvůli jeho povaze se od něj všechny postavy držely raději dále.

Pepan Pavlica z Ulice nadobro zmizel poté, co mu Simona a její nový partner (později manžel) Rudolf dali jasně najevo, že o jeho přítomnost nestojí. Spolu s Pepanem později skončil i příběh Simony. Postava Pepana Pavlicy patří k těm, které měly možnost se do seriálu opakovaně vrátit. Podobně to měla například představitelka Ingrid (Jana Sováková), jednu dobu také Tereza Bebarová (Světlana Nyklová) nebo aktuálně třeba Aneta Krejčíková, která hraje Gábinu Pumrovou.

 

Zdroje: