Tipy na víkendovou zábavu s Netflixem v prvním prosincovém týdnu

Tipy na víkendovou zábavu s Netflixem v prvním prosincovém týdnu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát to s víkendovými novinkami na Netflixu není tak horké, takže pokud si nevyberete v čerstvě přidaných titulech, nezoufejte, najdete určitě starší tituly, které vás pobaví. Tip naší redakce: Kancl (The Office) z let 2005 až 2013, který vás zavede do opravdu hodně netradičního pracovního týmu.

Směska

  • komedie USA 2021, český dabing

Komedie určená především pro „náctileté“ publikum má originální název Mixtape a je od režisérky Valerie Weissové, která zhmotnila scénář Stacey Menear a Alice Wu.

komedii si zahrála neznámá Gemma Brooke Allen, americký herec Nick Thune a rodačka z Baltimoru Julie Bowen (Griffinovi, Taková moderní rodinka). Natáčení začalo 8. února a trvalo 2 měsíce. Točilo se v Burnaby v Britské Kulumbii.

Beverly ve svém životě postrádá matku a není moc vstřícná ke své tetě, která ji vychovává. Jednoho dne najde starou kazetu s písněmi, kterou nahrávala její matka, ale kazeta je poškozená. Dívka vynaloží hodně úsilí, aby kazetu zachránila a prostřednictvím nahrávek tak více poznala svou matku.

Ovečka Shaun Vánoční příběh

Zdroj: khol hilmy / Shutterstock

Britský animovaný rodinný film se známou postavičkou tentokrát rozjede ztřeštěný vánoční příběh. Shaun nemůže na farmě sehnat vánoční punčochu, a tak mobilizuje celé osazenstvo farmy a jede se na dobrodružnou výpravu na saních. Film udělá radost nejmenším divákům.

Kobaltová modř

  • romantický film, Indie 2021

Trochu netradiční kinematografie z dílny režiséra Sachina Kuldarkara, který si napsal i scénář, přivádí diváky do domácnosti nadějného spisovatele a jeho sestry. Ti si v poklidu žijí až do okamžiku, než si vezmou na podnájem mladého muže, do kterého se oba zamilují. Vzniklý propletenec vztahů způsobí nejen emoční zmatek všech zúčastněných, ale spustí sled událostí, které zasáhnou celou rodinu. Jednu z postav vytvořil Prateik Babbar (1986), který je v indickém „Bollywoodu“ považovaný za hvězdu současnosti. Hvězda pocházející z herecké rodiny je také častým terčem bulvárních novin, protože se opakovaně léčil ze zneužívání návykových látek.

 

Zdroj:

  • autorský článek