Thor trochu jinak – marvelovská superstar v nové roli na Netflixu překvapí každého

Thor trochu jinak – marvelovská superstar v nové roli na Netflixu překvapí každého
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krátce po premiéře jejich nedávného společného projektu „Top Gun: Maverick“ se režisér Joseph Kosinski a herec Miles Teller vydali na další společnou cestu, tentokrát s Chrisem Hemsworthovi na Netflixu. Představujeme vám thriller Spiderhead.

Sadistické vězení

Neprůhledný vizionář Steve Abnesti (Chris Hemsworth) provozuje věznici, která je na jednu stranu vysoce moderní, na druhou stranu, ale i velmi nekonvenční. Nejenže se vězni mohou relativně svobodně potulovat po nabídnutých místech, na oplátku za snížené tresty podstupují taktéž pochybné experimenty s drogami měnícími mysl, které mají řadu vedlejších účinků.

Během toho, co Abnesti ovlivňuje nálady a psychickou pohodu svých vězňů, se nováčci ve vězení Jeff (Miles Teller) a Lizzy (Jurnee Smollettová) sbližují. Jsou ale jejich city skutečně svobodnou vůlí? Nebo pouze výsledkem stále se rozšiřujících experimentů Abnesti?

Špičkové obsazení

Spiderhead je jedním z nejočekávanějších filmů Netflixu roku 2022. Částečně za to může vzrušující premisa, která se orientuje podle povídky spisovatele George Saunderse, ale především nás zaujme prvotřídní obsazení před a za kamerou. Scénář pochází od stejných geniálních hlav, které nám dopřáli i Zombieland a Deadpool, tedy Rhett Reese a Paul Wernick.

Režisérem se stal Joseph Kosinski, který tu pracuje celkem potřetí s hercem Milesem Tellerem (po Hrdinové ohně a Top Gun 2: Maverick).  Dále tu hraje Chris Hemsworth, který se po několika filmech pro Marvel může konečně jednou zase ukázat od úplně jiné strany. Spiderhead by pro něj mohl být po akčním thrilleru Vyproštění již druhým velkým hitem na Netflixu.

Spiderheat vyjde celosvětově na Netflixu 17. června 2022.

Zdroje článku: