Tento týden v Ulici se Magda nadchla pro podporu hospiců, Vítek měl práce nad hlavu a Šíma trpěl kvůli šikanátorům

Tento týden v Ulici se Magda nadchla pro podporu hospiců, Vítek měl práce nad hlavu a Šíma trpěl kvůli šikanátorům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda s Otíkem přišli na nápad, jak vybírat peníze pro mobilní hospice. Vítek měl ve firmě tak napilno, že musel požádat o pomoc Michala. Šíma doufal, že už vyzrál na Romana s Viktorem, ale ti ho vyvedli z omylu. Našli si ho na rampě, ztloukli a natočili na video.

Roman a Viktor si Šímu natočili na video

Radek doprovodil Šímu do školy a odpoledne ho vyzvedl. Neušlo mu, že Šimona otravovali dva kluci. Vnuk se ho zeptal, co by dělal, kdyby byl svědkem toho, jak někdo silný ubližuje slabším. V boji proti tyranům je podle Radka nejdůležitější stát si za svým. Kdyby se nemohl s dotyčným domluvit, pokusil by se na něj vymyslet lest. Co takhle natočit si ho na video a ukázat to vedení školy?

Rodičovské sdružení pro chlapce nedopadlo dobře. Gábina se vrátila domů naštvaná, když zjistila, že Šíma byl dvakrát za školou. On jí potom vpálil, že to tam nesnáší a že mu zničila život, když ho přiměla odstěhovat se z Berlína. Dalšího dne se mámě omluvil a požádal ji o přeložení na jinou školu, s čímž ale bohužel nepochodil. Využil tak dědova doporučení a natočil si Romana s Viktorem na video. Naneštěstí tak učinil přímo před nimi a pořádně je naštval.

Pronásledovali ho až na rampu, kde ho před očima mnoha přihlížejících zbili a přinutili svléknout, aby si jej na oplátku také natočili.

Magda chtěla podpořit mobilní hospice

Paní Koláčková inspirovala Magdu k natáčení ztřeštěných videí na podporu mobilních hospiců. Otík jí od začátku pomáhal s nápady i provedením. Byl to vlastně on, kdo vymyslel, aby se Magda přestrojila za nevěstu, popadla klávesy a chodila hrát do hospod na přání. Výsledná videa by podle něj určitě přitáhla pozornost, ale Prokop to vnímal jinak. Nechápal, kdo by se na takové hlouposti díval. Podle něj by Magda měla uvažovat spíš o terapii, aby se vzpamatovala ze smutku, který jí přivodil mámin dopis. Magda ovšem zvolila vlastní způsob terapie. Rozhodla se na Zdenčin dopis odepsat a kampaň, kterou s Otíkem vymysleli, pořádně rozjet.

Vítek s Milošem zapojili do práce Michala

Vítkovi a Milošovi se práce ve firmě tak nakupila, že kvůli nedostatku pracovníků i času museli přibrat na stavbu Michala. Ten tak vynechal vyučování, což se Ivě vůbec nelíbilo. Uznala sice, že šlo o výjimečnou situaci, ale nerada by, aby se to opakovalo. Přednost by vždycky mělo dostat chlapcovo vzdělání.

Vítek byl tento týden ponořený do práce. Zdroj: TV Nova

Ačkoli je fakt, že Michal sám měl v hlavě úplně jiné věci než studium. Při každé příležitosti zamilovaně pokukoval po Žofce, čehož si okamžitě všimla Svatka. Anežka si to těsně před odjezdem na stáž potvrdila.

Van Ruyterovi si odvezli Chrise

Do Prahy opět zavítali van Ruyterovi a nadšený Chris nabyl dojmu, že si přijeli pro něj a vezmou ho s sebou zpátky do Amsterodamu. Když ho zklamali prohlášením, že to tak není, začal se zase chovat mrzutě a nepříjemně. Frantu rozčílilo, že příjezd prarodičů vyvolal další problém – teď, když se zdálo, že si Chris v Praze konečně zvyká. Pravda je ale taková, že už dlouho vykládal Aničce, jak rád by se vrátil domů. Stýskalo se mu po životě s babičkou a dědou, zatímco v novém bytě s podezřelým duchem se necítil dobře. Skyler a Franta se s těžkým srdcem dohodli, že bude nejlepší synkovi vyhovět a pustit ho se Jeanem-Claudem a Justine zpět do Nizozemska.

Aničce se bude po Chrisovi hrozně stýskat. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text