Survivor Česko & Slovensko (23): Outsider Braňo se konečně dočkal úspěchu, za odměnu dostal pleťovou masku a řízek

Survivor Česko & Slovensko (23): Outsider Braňo se konečně dočkal úspěchu, za odměnu dostal pleťovou masku a řízek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud měla reality show trochu kouzlo, tak s návratem soutěžících a s oznámením, že je hotovo, si diváci mohou snadno spočítat, že ze čtyř hodin podívané každý týden zmizí jeden soutěžící. Zatím jsme na devíti, což představuje asi 8 týdnů sledování něčeho, co už skončilo.

Tento díl byl bohužel zase jen o odměnu, což už je v této fázi hry spíš otravné. Tedy pokud netoužíte vidět Braňa, jak se nechá masírovat, má pleťovou masku a zpívá s karaoke. Ještě horší je Chili, která je epizodu po epizodě protivnější a naučila se používat všechny mimické svaly, které má.

Vezmeme to ale pěkně od začátku

Johy se rozpovídala o svatbě a o budoucnosti. Za výhru by si ráda uspořádala velkou svatbu v moravském stylu a rozjela podnikání. Měl by to být malý penzion. Johy se nejspíš dlouho nedívala na nabídky realitních kanceláří a nemá tušení, co stojí nemovitosti. Ale její sny jsou rozhodně zábavné.

Braňo si promluvil s Dominikou, a přestože je ostatními považovaný za neškodného „ňoumu“, určitě je třeba ocenit jeho upřímnost. Té je v této hře jako šafránu a lži a podrazy mají vznešený název: strategie hry. Braňo jí vysvětlil, že její „strategie“ pro něj byla zklamáním a že by si měla uvědomit, že nepatří do silného seskupení kolem Nikol a přijde na ni řada dříve, než čeká.

Braňo také mluvil s Vláďou a získal dojem, že by s ním mohl dál řešit strategii hry. Vláďa to ale vidí trochu jinak a nepodceňuje Braňovu slabost pro Nikol. A kdyby Braňo vypadl, Vláďa by zůstal jako jediný muž a dle jeho slov „se to počítá“.

23. díl přinesl soutěž o odměnu

Nejprve se soutěžilo o post kapitána družstva. To vyhrál největší „taktik“ hry, a přestože měl možnost zvolit kapitána soupeřícího družstva, nějak to neklaplo. 

Překvapivě si tak odpoledne a noc ve vile s masáží a hostinou vysloužil tým, který neměl nejlepší karty. Dominika sestavila čtyřčlenný tým, který svým vítezstvím překvapil i sám sebe.

Tak si Dominika, Braňo, Xenka a Chili užili hodně relaxační odměnu. Na ostrově zatím Nikol analyzuje, jak Vláďa naprosto selhal v soutěži a nebyl schopný to přiznat. Není to ale úplně pravda, Vláďa to nakonec přiznal, ale to neznamená, že to Nikol šikovně nepoužije proti němu.