Survivor Česko & Slovensko 2024: Ve kmenu Lovců budou proti Titánům až na krev bojovat Filip, Nikola, Martin a Jana

Survivor Česko & Slovensko 2024: Ve kmenu Lovců budou proti Titánům až na krev bojovat Filip, Nikola, Martin a Jana
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrní diváci reality show vždy sázejí raději na obyčejné hráče než na celebritky. Peněžní výhru přejí raději někomu z nich, a to už jen proto, že za pobyt na ostrově pobírají mnohem menší honoráře než ty takzvané VIP osobnosti. TV Nova představila první soutěžící kmene Lovců.

 

Každé úterý a středu bude Voyo (od 27. února) a TV Nova (od 5. března) ve znamení drsné reality show Survivor Česko & Slovensko, kde proti sobě budou soutěžit dva kmeny – Titáni a Lovci. Ve druhém jmenovaném budou například tyto životem protřelé a silné osobnosti, které se postaví odvážným VIP osobnostem.

Malá připomínka účastníků minulých ročníků

FILIP KŘÍŽEK

Filip, 24 let, hasič

Filip je impulzivní drsňák a mnozí si ho mohou pamatovat z hrané reality show Praha – den & noc. V šestnácti letech vážil 131 kg, pak během jednoho roku zhubl 50 kg. Dobře si proto pamatuje, jaké to je mít hlad. Vždycky toužil stát se hrdinou, proto se také rozhodl pro povolání hasiče. Je soutěživý a touží po vděku a uznání od ostatních. Zároveň je sebevědomý a vždy je rád středem pozornosti. Má smysl pro spravedlnost. V soutěži se pravděpodobně nachomýtne ke každému konfliktu a bude se v nich zastávat lidí, kteří mu budou blízcí. Zároveň je ale připravený hrát tvrdou hru a bojovat hlavně sám za sebe, až to bude potřeba. Doma mu fandí jeho přítelkyně a roční syn.

hasič Filip
hasič Filip | Zdroj: TV Nova

NIKOLA KABÁTOVÁ

Nikola, 31 let, programátorka

Nikola pochází z pěti sourozenců. Její matka je samoživitelka a otec se o ni nikdy příliš nezajímal. Její život provází několik tragédií. Babička a sestra uhořely při požáru a její matka utrpěla zranění při pádu ze skály. Ona se o ni následně musela starat. Přestože neměla s otcem příliš dobrý vtah, starala se o něj v období, kdy byl psychicky na dně. Ve svém osobním životě by Nikola chtěla něco dokázat sama pro sebe. Ve volném čase tančí street dance a v taneční škole předává své zkušenosti dětem. Nikola je oddanou fanynkou Survivora, viděla téměř všechny zahraniční série a to, že se soutěže může účastnit, je pro ni splněním jejího snu. Hru má pečlivě nastudovanou a dokáže díky tomu postupovat strategicky. Před ostatními soutěžícími hodlá tajit svou skutečnou profesi, aby si o ní nemysleli, že je příliš chytrá.

programátorka Nikola
programátorka Nikola | Zdroj: TV Nova

MARTIN HUSÁR

Bandurko, 30 let, Art Director

Martinova přezdívka „Bandurko“ ve východoslovenském slangu znamená "brambora". Profesionálně tancuje a pro server RukaHore natáčí rozhovory. Rád žije naplno a je velmi cílevědomý. Život mu nenachystal vždy jednoduché situace a ztratil mnoho blízkých. V Bratislavě mu přezdívají „noční starosta“, neboť ví, kdy se co děje, zná kdekoho a miluje život ulice. Survivor má důkladně nastudovaný. Je připraven taktizovat a hrát si s ostatními hráči, které se bude snažit přechytračit. Na ostrově mu budou nejvíce chybět přátelé a rodina, kulturní život a hudba. V Survivoru by také rád všem ukázal, že dokáže být nejen kreativní, ale také to, že je velkým bojovníkem. Říká o sobě, že je rozvážný pozorovatel a zasáhne vždy v pravou chvíli.

Martin zvaný
Martin zvaný "brambora" | Zdroj: TV Nova

JANA ZICKLEROVÁ

Jana, 52 let, trenérka

Janu před dvěma lety zasáhla těžká osobní ztráta. Kvůli covidu přišla o muže, se kterým byla v manželství dvacet pět let. Svou dceru, která studuje vysokou školu, od té doby vychovává sama a nyní je otevřená všemu, co jí život a budoucnost přinese. Do Survivoru se hlásila potřetí a letos konečně přišla její šance. Její nejbližší její rozhodnutí jít do soutěže přijali s nadšením a podporují ji. Na svůj věk je i díky své profesi ve velmi dobré kondici. Sportuje od útlého věku a až na gymnastiku jí žádný sport není cizí. Je disciplinovaná i drsná a do soutěže jde s jednoznačným odhodláním zvítězit. Je přirozenou vůdkyní, příkladem vytrvalosti a ráda by všem ukázala, že v Survivoru může zvítězit i žena. V soutěži se těší také na digitální detox a očekává, že si pobytem na ostrově vyčistí mysl.

trenérka Jana
trenérka Jana | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text