Pamatujete na Steva z Beverly Hills 90210? Je ve skvělé formě i na prahu šedesátky. Takhle ho vidí umělá inteligence

Pamatujete na Steva z Beverly Hills 90210? Je ve skvělé formě i na prahu šedesátky. Takhle ho vidí umělá inteligence
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeho nejslavnější rolí je Steve Sanders z kdysi populárního seriálu Beverly Hills 90210. Ačkoli od natáčení uplynulo 23 let, herec Ian Ziering ze své dobré kondice a atraktivního vzhledu neztratil prakticky nic. Podívejte se, jak vypadá a jakou představu má o jeho budoucím vzhledu umělá inteligence.

Proslavil ho kupodivu i Fin Shepard ze Žralokonáda

Ian Ziering je jméno, které si jistě dobře pamatují fanoušci legendárního amerického seriálu Beverly Hills 90210. Hit o mladých a pro mladé se natáčel v letech 1990–2000 a vyprávěl příběh bohatých, inteligentních a úspěšných lidí, kteří se navzdory všem těm záviděníhodným přívlastkům potýkali se spoustou problémů – s prvními láskami a zklamáními, s drogami či alkoholem, ba i s neplánovaným těhotenstvím. Jen Steve byl vždycky v pohodě a právě Stevea Sanderse si zahrál Ian Ziering.

Herec se narodil 30. března 1964 a objevil se ve více než 50 filmech a televizních pořadech. Pravda, mnohé z těchto filmů za zmínku vlastně ani nestojí, na ČSFD.cz s bídou nasbíraly 30% hodnocení. Stačí vzpomenout třeba na děsivé Žralokonádo z roku 2013, ve kterém žraloci v podstatě prší z nebe zásluhou extrémní bouře. Je k neuvěření, že se ta věc dočkala hned několika dalších pokračování.

Je pohybově nadaný, tančil v soutěži a dělá karate

Přesto se dá říct, že od hostování v populárních sitkomech až po hlavní role ve filmech je Zieringova kariéra vskutku rozmanitá a rozsáhlá. Soutěžil také v úspěšné reality show Dancing with the Stars, což je v podstatě obdoba našeho dnešního StarDance. Předvedl působivé taneční pohyby a okouzlil diváky v průběhu čtvrté sezóny. Pohybové nadání osvědčil i v broadwayském muzikálu Hairspray a také při tréninku bojových umění, má dokonce černý pásek v karate. Je rovněž oddaným otcem a své rodiny si cení nadevše. Často sdílí srdečné okamžiky s dětmi, nedávno např. na Instagramu zveřejnil příspěvek z oslav Halloweenu, který okomentoval slovy: „Zábava Halloweenu neumírá, když jste rodič, jen se promění v radost z Halloweenu s vašimi dětmi.“

Pořád je to štramák, vyznává zdravý životní styl

Ziering se zavázal zůstat fit, často ostatně sdílí své cvičební rutiny a tipy pro zdravý životní styl na sociálních sítích. Jistě také proto vypadá i ve svých devětapadesáti letech stále výtečně. Není divu, že se finanční problémy rozhodl řešit právě prodejem svého atraktivního, vypracovaného těla. V padesáti letech se přidal ke striptýzové skupině Chippendales, s níž nějakou dobu vystupoval v zářivém Las Vegas. V rozhovoru pro Las Vegas Sun dokonce před časem prohlásil, že být padesátníkem je skvělé, pokud tedy o své tělo dobře pečujete. O tom, jak dobře herec vypadá v současnosti, se můžete snadno přesvědčit na jím zveřejňovaných fotkách. Podívejte se ale také, jak by mohl ve stáří vypadat podle umělé inteligence.

Podle AI by ve stáři vypadal takto
Podle AI by ve stáři vypadal takto | Zdroj: s_bukley / depositphotos a Zuzana Nová / Midjourney