Odstěhuje se Anička za Šimonem?

Odstěhuje se Anička za Šimonem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když před více než 16 lety Ljuba Krbová v Ulici začínala, málokdo by jí tipoval tak dlouhou dějovou linku. Aktuálně je ve vztahu s fotografem Šimonem, se kterým řeší vztah na dálku. Diváci tak mohou jen hádat, jestli se za ním odstěhuje.

Šimon je v Londýně, Anička v Česku

Když fotograf Šimon (herec Aleš Procházka) přišel s velkolepou nabídkou práce v zahraničí, Anička se malinko polekala a do Londýna poslala Šimona samotného. Ačkoliv jí to její nejlepší kamarádka Eva (herečka Vanda Hybnerová) rozmlouvala, Anička se změny bála. Nechtěla opouštět lidi, které má kolem sebe.

Kromě svých dětí Franty a Emy má závazek ještě v dětském domově a také její nová svěřenkyně Sára na ni tlačila, aby zůstala. Po dlouhém rozhodování musela nakonec Šimonovi oznámit, že s ním nepojede. Čekala, že se s ní Šimon kvůli tomu rozejde. To se však nestalo. Ačkoliv byl z rozhodnutí Aničky zklamaný, rozhodně o ni nechtěl přijít, a tak se domluvili na vztahu na dálku.

Co udělá Anička teď, když prvotní emoce ochladly?

Anička si tedy dál žije svým životem v Ulici a rozhodně se nenudí. Pomohla dát dohromady Dana a Sáru a ti ji a Bedřicha překvapili tím, že se vzali. Něco takového by v Londýně nejspíš nezažila. Ale znáte to. Teď, když prvotní emoce a strach z neznáma maličko ochladl, to může Anička vidět úplně jinak.

Ljuba Krbová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Určitě se jí po Šimonovi stýská a Anička rozhodně není z těch, kteří by rádi seděli v koutě. Je tak velmi možné, že se na cestu do Londýna nechá Anička zlákat. Už jednou ji přece Šimon ujišťoval, že s angličtinou a vším potřebným jí samozřejmě bude pomáhat. Pro Aničku by to byla nová životní etapa, ve které by nasbírala další zkušenosti.

Otázkou zůstává, jak by se Ulice obešla bez Ljuby Krbové, která v ní strávila přes 16 dlouhých let?

Nejvíce by chyběla v bistru u Venduly, ve kterém se objevuje nejčastěji. Také pro Vendulu by to byla velká potíž, protože na Aničku se může teď, co je na mateřské dovolené, nejvíce spolehnout. Tak uvidíme, zda se tipy diváků nakonec vyplní. 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text