Vrátí se Štáfek zpět do Ulice nebo dá přednost svému dítěti?

Vrátí se Štáfek zpět do Ulice nebo dá přednost svému dítěti?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už tomu budou téměř 3 roky, co Ulici podruhé opustil Jakub Štáfek alias Matěj Jordán, jedna z nejoblíbenějších postav seriálu. Důvodem odchodu tehdy byla jeho sportovní kariéra, dnes je z něj však ještě k tomu tatínek, a tak nad jeho herectvím vysvítají nové a nové otazníky.

Dítě Ulice, lamač dívčích srdcí a navrátilec

Pravděpodobně neexistuje divák a fanoušek seriálu Ulice, který by neznal dějovou linku rodiny Jordánových. Kratochvíle Báry a Tomáše i jejich dvojčat Terezy a Matěje patřily vždy mezi ty nejzajímavější zápletky, které v Ulici byly. Herec Jakub Štáfek, který s vývojem seriálu sám rostl, začínal svou roli jako náctiletý chlapec plný humoru. Postupem času se z něj stal velmi pohledný mladík, jenž zamotal hlavu i srdce několika kráskám.

Jako první si jeho přízeň získala nádherná Adriana Pešková, se kterou zažívali nefalšovanou mladistvou lásku. Určité pletky měl poté i se svou spolužačkou a kamarádkou Gábinou Pumrovou, jejíž milostný život je také velmi obsáhlou kapitolou. Důležitý děj se pro Matěje Jordána odehrál v rodině Nekonečných, kde se nejdříve zamiloval do intelektuálky Tey a následně do její starší nespoutané sestry Libušky, se kterou to vypadalo velmi nadějně.

Po těžkém rozchodu se dal dohromady s intrikánkou Ájou, která doplatila na své vlastní levárny, kdy Matěj strávil noc s půvabnou Katarínou. V onu osudovou noc se jim podařilo zplodit syna, děj nabral rychlý spád a z Kataríny a Matěje se stal krásný pár, který Ulici opustil ruku v ruce kvůli Matějově pracovní nabídce ve Španělsku. Ačkoli byl Jakub Štáfek seriálovou stálicí, v roce 2017 se rozhodl seriál opustit. O dva roky později se však na základě příslibu dobrého finančního ohodnocení vrátil zase do Ulice zpět, kde ale dlouho nesetrval a seriál znovu opustil.

Hrdý táta i nezkrotný zápasník

Za odchodem představitele Matěje Jordána ze seriálu Ulice stály sportovní ambice, které Jakub Štáfek vkládal do zápasení v MMA. O tom, že to bylo dobré rozhodnutí, není pochyb, neboť v současné době má na kontě několik skvělých zápasů i výher nad zdatnějšími soupeři. Kvůli tréninkovému režimu však muselo jít herectví na druhou kolej. Modřiny a další šrámy ze zápasů by totiž pro scénáristy i maskéry byly každý natáčecí den velkým oříškem, a to nemluvě o zasazení zkoušek a natáčení do časového harmonogramu vrcholového sportovce.

Před několika týdny však oslavil jeden velký životní úspěch, kterému se nic nevyrovná, a co je hlavní, kterému podřídí naprosto vše. Narodila se mu dcerka Olívie, a tak je v současnosti jeho nejdůležitější rolí být dobrým tatínkem. A aby všechny výše jmenované věci skloubil, musel ve svých hereckých závazcích trochu polevit. Od svého původního řemesla se rozhodně nedistancuje, momentálně má však v plánu jen pár projektů, které nejsou tak časově náročné.

Návrat postavy Matěje Jordána do seriálu Ulice je tedy spíše nepravděpodobný, ale jak se říká, všechno je možné.  

 

Zdroje: