Kteří herci zamířili ze Slunečné rovnou do Zoo?

Kteří herci zamířili ze Slunečné rovnou do Zoo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriály Slunečná a Zoo nespojuje pouze stejná televizní stanice Prima a stejný scénárista René Decastelo, nýbrž i řada stejných herců, mezi nimi i hlavní hvězda Eva Burešová. Kteří herci zamířili ze Slunečné rovnou do Zoo?

Že by si chtěl scénárista Decastelo diváky Slunečné usmířit téměř stejným obsazením?

Ačkoliv seriál Slunečná na Primě končil happyendem, jeho pravidelní diváci z toho nadšení rozhodně nebyli. O to s větší nelibostí nesli, když se ukázalo, že se na Primě rozjede další projekt, tentokrát z prostředí zoologické zahrady. Později vyšly na povrch další informace, například ty, že hlavní hvězdou Zoo bude Eva Burešová.

No vypadá to, že dějové linky Slunečné už více rozjet nešlo, a tak se scénárista René Decastelo rozhodl jít novým směrem. Diváky si přitom nejspíš chtěl usmířit tím, že do nového seriálu obsadí stejné hvězdy – Evu Burešovou, Ondřeje Pavelku, Pavlu Tomicovou, Terezu Brodskou a další. Ale tentokrát v jiných rolích. No jen jestli to řadu diváků spíše nesplete a nenaštve ještě více. Co si budeme povídat, bude těžké vymanit se z původní role oblíbeného herce a přijmout novou.

Tereza Brodská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Z role do role

Z role do role šla řada herců. Mezi nimi Lucie Polišenská, která účetnictví ze Slunečné vyměnila za ošetřování zvířat. V Zoo se Polišenská ukáže jako maminka dvou dětí, které se nedaří pro ně najít tátu. Třeba svou lásku potká v nové práci v Zoo, kterou pro ni našla Sid.

Ze starosty Ondřeje Pavelky ze Slunečné se v Zoo stane učitel a spisovatel. Po svém boku bude mít Veroniku Freimanovou, která pracuje jako ředitelka zoo.

Tereza Brodská si v Zoo polepší. Zatímco jako Jana Kratinová ve Slunečné pěstovala zeleninu, v Zoo nasadí soudcovský talár. Kromě soudcování je babičkou dvou vnoučat a aktuálně ji trápí fakt, že si její syn vdovec našel novou přítelkyni.

Hlavní tváří Zoo bude i Eva Burešová, která Týnu Popelkovou vyměnila za Viki Janečkovou. Tahle nová holka má kuráž podobnou, jako měla Týna. Má problémy i dluhy, ale jde si za svým. Ve dne pracuje a v noci zpívá, chce být totiž úspěšnou zpěvačkou.

Zdroje článku: