Seriáloví synové Kutila Tima spolu strávili dětství, ale jejich další osudy jsou hodně rozdílné

Seriáloví synové Kutila Tima spolu strávili dětství, ale jejich další osudy jsou hodně rozdílné
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kutil Tim je americký seriál, který vysílala americká TV stanice ABC v letech 1991 až 1999, hlavní roli vytvořil Tim Allen. Kromě známého herce si v seriálu zahráli i tři herci v dětských rolích, kteří prakticky v seriálu vyrostli.

Nejstaršího syna Brada si zahrál Zachery Ty Bryan, kterému je v současné době 39 let. Stihl toho po ukončení seriálu už docela dost. Když se rozloučil s dětskou rolí, plynule přešel do světa rolí pro dospělé a zahrál si v seriálech „Odložené případy“, „Pohotovost“, „Smallville“ či „Veronica Mars“. Podařilo se mu získat i pár filmových rolí. Například v „Rychle a zběsile: Tokijská jízda“ nebo „Životní zápas“.

Po létech strávených před kamerou se herec rozhodl přejít na televizní a filmovou produkci.

Čtěte také: Tipněte si, proč tvůrci seriálu Kutil Tim po celou dobu schovávali moudrého souseda Wilsona za plotem. Důvod je prostý

V osobním životě Zachery a jeho přítelkyně Carly Matros oznámili zasnoubení v říjnu 2005 a vzali se v březnu 2007. Pár žil spokojeně v Los Angeles. V roce 2014 Carly porodila dvojčata, holčičky. Za dva roky se rodina rozrostla o další děvče a v roce 2019 se konečně dočkali i syna. Před pár měsíci pár oznámil, že i přes velké štěstí vychovávat 4 děti, se manželé rozhodli, že se rozvedou.

V současné době prožívá Zachery složité období, protože byl zatčený. Nedávno po oslavě v restauraci navštívil svou novou přítelkyni a po hádce ji chytil pod krkem, což v ženě vzbudilo dojem, že ji usiluje o život, a tak zavolala policii.  Jak celá věc dopadne, se teprve uvidí.

Čtěte také: Záhadná postava, která se celý seriál schovávala za plotem. Jak ve skutečnosti vypadá soused Wilson z Kutila Tima?

Dalším dětským hercem byl Jonathan Taylor Thomas. Ten si zahrál mladšího bratra Brada, Randyho.

Randy byl o 13 měsíců mladší, ale ve skutečnosti je herec o měsíc a den starší než Zachery.

Jonathan vyrůstal jen s matkou a od čtyř let je vegetariánem. Roli dostal kvůli své fyzické podobě s „Kutilem Timem“. Jonathan pracoval v dětství jako model pro časopisy a televizní reklamy. Kromě zmíněného seriálu propůjčil svůj hlas mnoha animovaným postavičkám z filmů a seriálů. Zahrál si i nějaké další epizodní role v seriálech.

Vystudoval střední školu s vyznamenáním, poté strávil 2 roky na Harvardu, třetí rok studií strávil ve Skotsku a vzdělání dokončil na Columbia University v roce 2010. V té době se o herci roznesla fáma, že je homosexuální, ale to popřel.

Čtěte také: Tim Allen prostě nestárne. Změnil se vůbec představitel Kutila Tima 30 let od natáčení?

Třetím dítětem, které vyrostlo v kulisách seriálu byl Taran Noah Smith, který je o tři roky mladší než jeho seriáloví sourozenci. V seriálu si zahrál Marka.

Když skončilo natáčení, mladík už jistě věděl, že nechce být hercem.

V sedmnácti letech se oženil. Vzal si ženu o 16. let starší. Je vegan a se svojí ženou si otevřeli veganskou restauraci a založili firmu, která vyrábí nemléčné sýry.

S manželkou se nakonec rozvedl a dlouze se soudil kvůli majetku, který spolu vybudovali. Soudil se i s rodiči, kvůli správě svěřeneckého fondu s 1,4 miliony dolarů.

V současné době žije v Kansasu, má rád motorky, plachtění a létání ve dvoumístném letadle. Krátce byl zatčený, když vlastním tělem bránil komunitní zahradu, která měla být zničena kvůli developerskému projektu.