Seriál Ulice: Kam se poděli sourozenci Jordánovi

Seriál Ulice: Kam se poděli sourozenci Jordánovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Asi každý zná ze seriálu Ulice Terezu a Matěje Jordánových. A pokud ne, ohromná chyba! Tito dva herci jsou charakterizováni jako nezapomenutelná dvojice v Ulici. Vlastními jmény je budete všichni znát, protože nejen že hráli v Ulici, ale i v jiných pořadech. Patricie Pagáčová a Jakub Štáfek.

Dnes už je v seriálu bohužel nezahlédneme, pokud si pamatujete, Matěj si našel Slovenku a Tereza se odstěhovala do ciziny, čímž oba dva ukončili svoji kariéru v Ulici.

Jakuba Štáfka jste mohli také zpozorovat jako představitele fotbalisty Lavického, kterého si zahrál v seriálu Vyšehrad. V tomto roce se stane tatínkem a my se moc těšíme na první fotku s miminkem a jeho přítelkyní Dominikou Doležalovou. No a co Patricie Pagáčová? Oba mají tak trochu stejný osud a čeká je spousta krásně prožitých dní. Patricie totiž oznámila těhotenství ze zahraničí, kam se vydala se svým manželem Tiborem navzdory tomu, že doba pandemie cestování moc nepřeje. 

Pokud jste fanoušky Ulice, tak jste na tuto dvojici nemohli zapomenout. A kdo byl vlastně jejich seriálovým tatínkem a maminkou? 

Čtěte také: Ulice je zpátky. Proč scenáristé "zabili" postavu Světlany a kdo z první série se vrátí

Zdroj: Pavel Gwužď / www.nextfoto.cz

Čtěte také: Seriál Ulice: Blanka a alkohol – kdo z nich tento boj vyhraje?

Maminka a tatínek sourozenců Jordánových

Jejich rodiče si zahráli Tereza Brodská a Petr Vacek. Barbora pracovala v seriálu ve vedení firmy Království hraček a Tomáš na začátku pracoval jako entomolog ve výzkumném ústavu. Terezu Brodskou alias Barboru už v seriálu nezahlédneme, ale Petra Vacka alias Tomáše můžeme zaregistrovat. Zahrál si jako přítel Magdiny mámy Zdenky, která trpěla Alzheimerovou chorobou a rozhodla se ukončit svůj život ve Švýcarsku.

Čtěte také: Ulice slaví 15 let: Postavy, které vydržely od první série

Tito herci zažili v Ulici jak dobré, tak i špatné chvilky. Jejich seriálové rodiče čekal rozvod a oni neměli moc na výběr. Co my víme, třeba se nám znova v seriálu ukážou. Je možné, že se Matěj s Katarinou vrátí zpět do Čech a přinesou Vám další zápletku.