Novinka na Netflixu: Horor, který spojuje dva známé a velmi rozdílné filmy do jednoho brutálního snímku

Novinka na Netflixu: Horor, který spojuje dva známé a velmi rozdílné filmy do jednoho brutálního snímku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představte si, že by desková hra Jumanji měla sadistickou osobnost jako brutální zabiják Jigsaw Killer ze „Saw“ – něco takového můžete očekávat v nadcházejícím hororu na Netflixu „Rozhodnutí nebo život“. Trailer se nyní zveřejnil a vypadá to na brutální akci.

Hororová legenda se vrací

I když jsou filmy Jumanji povrchně odlehčené a zábavné dobrodružné filmy, základní premisa je hra, jež o sobě ví a která nutí své hráče plnit určité úkoly, aby se zachránili před smrtí – určitě uznáte, že taková story je předurčena pro hororový thriller, že? Zdá se, že Netflix to taktéž takto pochopil: V upoutávce na „Rozhodnutí nebo život“ vidíme sadistickou videohru, která podrobuje hráče nejrůznějším zkouškám, mezi nimi i například snězení rozbitého skla.

V tomto filmu se po delší době ukáže i Robert Englund, jenž se proslavil Freddym Kruegerem v sérii "Noční můra v Elm Street", a stal se tím hororovou legendou. I když zatím neexistují žádné oficiální informace o tom, jakou roli hraje, zdá se, že je to on, kdo propůjčuje svůj hlas ošklivé videohře.

O co jde?

Když je vysokoškolačka Layla v hlubších depresích kvůli chudobě, narazí na starou videohru, která slibuje výhru 125 000 dolarů. Ze zoufalství se spojí s hráčem Isaacem (Asa Butterfield), aby porazili hru a získali cenu. Rychle se ale ukáže, že Curs>r, jak se tato záhadná retro hra jmenuje, je mnohem víc než jen hra. Události virtuálního dobrodružství mají skutečné důsledky a hra se chová jako sadistický zabiják.

To nutí Laylu činit rozhodnutí s brutálními následky. Pokud odmítne, zemře. Pokud však bude pokračovat, budou do toho zapojeni zjevně nevinní lidé. Podaří se jí porazit hru a obnovit normální stav? A pokud ano, kolik lidí kvůli tomu zemře? Každopádně trailer ukazuje, že Curs>r používá opravdu nechutné metody.

 

Zdroj: