Víme, že bude „Red Notice 2“ – Jenže tím to podle Netflixu určitě neskončí

Víme, že bude „Red Notice 2“ – Jenže tím to podle Netflixu určitě neskončí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
 „Red Notice“ bořil na konci loňského roku rekordy, ale už teď je možné, že „K zemi hleď“ bude pravděpodobně brzy novým nejsledovanějším filmem na Netflixu. Přesto se ale plánuje nejen jedno, ale hned několik pokračování k „Red Notice“.

Úspěch si vyžaduje pokračování

Netflix riskoval a vyhrál. Pro komediální akční thriller „Red Notice“ se dali dohromady Dwayne Johnson, Ryan Reynolds a Gal Gadotová, tři ze současných největších (a tedy také nejlépe vydělávajících) hvězd Hollywoodu, jejichž plat bychom asi nepovažovali za nízký. Nakonec stál tento gigantický projekt celkem 200 milionů dolarů. Úspěch streamovacího giganta dokazuje, že se to vyplatilo, koneckonců se stal film za velmi krátkou dobu nejsledovanějším filmem na Netflixu. Dobré dva měsíce po zveřejnění přichází nepřekvapivá zpráva: Budou se natáčet pokračování. V množném čísle.

Netflix nepracuje pouze na „Red Notice 2“, ale také na „Red Notice 3“, tyto filmy se budou produkovat současně. Žádné oficiální potvrzení od Netflixu sice (zatím) neexistuje, ale podle prvních hollywoodských fámách by mělo natáčení začít na začátku roku 2023.

Více celebrit, lepší děj

Podle všeho je v plánu přivést zpět superhvězdné trio Johnson-Reynolds-Gadotová pro pokračování a doplnit obsazení o nová velká jména. A to zní jedině logicky. Obejít se bez původních hvězd by bylo absurdní, s tím by fanoušci prvního filmu asi nebyli moc spokojeni. A kromě toho platí v Hollywoodu zlaté pravidlo: Čím více pokračování, tím lepší.

Uvidí se, jaké hvězdy se ukáží v nových dílech, protože režiséři, a především Netflix budou chtít ještě lepší výsledek. S takzvanými natáčeními typu back-to-back, jak se kdysi natáčela i trilogie „Pán prstenů“ (kdy se několik dílů natáčí naráz), mohou filmová studia ušetřit obrovské náklady, i když musí nejprve investovat větší částky. To znamená: Netflix zjevně věří v „Red Notice“ a chce z tohoto filmového vesmíru udělat vlastní „Dannyho parťáci“.

 

Zdroj: