Rakovina se koronaviru nebojí: Jeff Bridges ve svých sedmdesáti letech oznámil na sociálních sítích vážnou nemoc

Rakovina se koronaviru nebojí: Jeff Bridges ve svých sedmdesáti letech oznámil na sociálních sítích vážnou nemoc
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec, který má za sebou dlouhou filmovou kariéru, oznámil svým fanouškům prostřednictvím Twitteru a Instagramu, že mu byl diagnostikovaný lymfom a zahajuje léčbu této zákeřné nemoci, která napadá v lidském organismu uzliny a lymfatické tkáně.

Jeff Bridges patří mezi hollywoodské stálice a za svou hereckou kariéru obdržel 5 nominací na Oscara a za roli ve filmu „Crazy Heart“ získal v roce 2009 prvního Oscara.

Hodně ho proslavila role ve filmu „Starman“, kde si zahrál roli mimozemšťana, který zavítá na Zemi. Role mu vynesla Zlatý glóbus. Mnozí diváci si ho budou pamatovat i z dalších výborných snímků, jako například: „Big Lebowski“, „Muži, co zírají na kozy“, „Miluj bližního svého“ a mnoho dalších. Celkem si zahrál ve více než 70 celovečerních filmech. Namluvil také řadu animovaných postaviček.

Kromě herectví se Jeff věnuje také práci producenta, hraje výborně na kytaru a je také uznávaným fotografem.

Na svých účtech na sociálních sítích se herec ke své nemoci vyjadřuje statečně. I přesto, že si je vědom vážnosti svého stavu. Okamžitě zahájil léčbu a o jejím průběhu bude své fanoušky informovat. Sám píše, že je v péči výborného týmu lékařů a věří, že nad zákeřnou nemocí vyhraje. Děkuje také své rodině a přátelům za podporu a nabádá všechny své fanoušky, aby využili naplno svého práva volit a v co největší míře se zapojili do nadcházejících prezidentských voleb, které Ameriku čekají. Sám herec je známý svými liberálními politickými názory.

Popřejme tedy herci, kterého jeho kolegové charakterizují jako „extrémně uvolněného a pohodového“ člověka, aby se s nemocí zdárně vypořádal. Herec je i přes pokročilý věk v dobré kondici a jako bývalý člen pobřežní stráže a učitel na vojenské akademii je určitě na boj připravený.