Odkud pochází Vasil Fridrich z Ulice?

Odkud pochází Vasil Fridrich z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se herec Vasil Fridrich coby Luděk Volák naplno projevil. Po tom, co ho Blanka odkopla, si líže rány. S Vandou plánují pomstu. Roli záporáka vyvažuje jeho nedávná role v Devadesátkách, kde hraje majora Ivana Pauříka. Víte, odkud Vasil Fridrich pochází?

Vasil Fridrich se narodil v Uherském Hradišti a své slovácké kořeny nezapře

Pokud vás herec zaujme svým výkonem a nejste zaslepeni jeho rolí, určitě vás bude zajímat i jeho reálný život. Velmi zajímavý je pak záporák Luděk Volák, kterého hraje Vasil Fridrich, a to nejen vzhledem, ale také svým jménem. Kolik znáte lidí se jménem Vasil? Herec Vasil Fridrich se narodil v Uherském Hradišti a své slovácké kořeny nezapře. Doteď miluje cimbálovou muziku i ji aktivně vyhledává.

Role v Ulici mu pomohla zapadnout do rodiny

Ačkoliv téměř všichni z jeho rodiny jsou zubaři, on se vydal na hereckou dráhu. Jeho táta je zubař, dále jeho bratři jsou zubaři, a dokonce i jejich partnerky se věnují zubařině. Díky seriálu Ulice a roli Luďka se i on stal zubařem. Nakonec povýšil na viceprezidenta stomatologické komory. S rodinou svou roli prý často konzultoval, aby vypadal autenticky.

Co teď Luďka v Ulici čeká?

Ačkoliv kromě Ulice hrál také v Devadesátkách nebo v mini sérii Guru, kterou vysílala platforma Voyo, u řady diváků navždy zůstane padouchem Luďkem. Nebo se jeho dějová linka výrazně změní podobně, jako to měla Ája? Na to nelze moc sázet. Aktuálně Luděk spřádá plány, jak se Blance pomstít. A jako loutku pro svou pomstu si vybral naivku Vandu. Ta kvůli vidiny lepšího místa na stomatologické komoře pustila veškerý úklid, čímž opět Jolaně vyrazila dech.

Vanda je zkrátka nepoučitelná a diváci dobře tuší, že narazí. Blanka už totiž stojí nohama pevně na zemi. Mezi ní a Evženem se vzduch pročistil natolik, že jsou schopní komunikace a už dobře vědí, co je Vanda zač. Přesto nad ní nikdo ještě nezlomil hůl. Už kvůli Jolaně se Blanka pokusila Vandu varovat. Jenže co zmůžete proti síle hvězd? Je jisté, že závěr této sezóny bude v Ulici  ještě zajímavý. 

Zdroj článku:
  • autorský text