První trailer nejdražšího filmu Netflixu ukazuje, že Gal Gadotová, Dwayne Johnson a další opravdu nešetřili

První trailer nejdražšího filmu Netflixu ukazuje, že Gal Gadotová, Dwayne Johnson a další opravdu nešetřili
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
12. listopadu 2021 bude mít premiéru snímek „Red Notice“, dosud nejdražší film na Netflixu. Ale proč byl akční trhák tak drahý? Nový trailer s Dwaynem Johnsonem, Ryanem Reynoldsem a Gal Gadotovou má možná odpověď na tuto otázku.

Proč tak drahý?

O tom, že Netflix stoprocentně patří k největším produkčním firmám Hollywoodu, svědčí nejen pravidelné nominace na nejprestižnější udílení cen Oscarů, ale také stále větší a dražší vlastní produkce, ve které se objevují opravdu velké hvězdy. A dosud největší produkci lze vidět na Netflixu od 12. listopadu 2021: „Red Notice“.

A kam přesně se poděl horentní rozpočet (200 milionů dolarů), to lze vidět hned v novém traileru. Na jedné straně tam hrají Dwayne Johnson, Ryan Reynolds a Gal Gadotová, tři aktuálně nejlépe placené herecké hvězdy, jejichž platy by měly tvořit velkou část rozpočtu. Na druhou stranu streamovací gigant očividně natáčel ve velkolepých lokacích. A v neposlední řadě je „Red Notice“ akční trhák s nespočtem explozí a nebezpečných honiček.

A kam přesně se poděl horentní rozpočet (200 milionů dolarů), to lze vidět hned v novém traileru.

Děj filmu

Ambiciózní agent FBI John Hartley (Dwayne Johnson) si pomalu uvědomuje, že nejproslulejší zlodějku obrazů Sarah Blackovou (Gal Gadotová) nedokáže dopadnout sám. Proto mu má pomoct druhý nejlepší zloděj na světě Nolan Booth (Ryan Reynolds).

Koneckonců, oběma by prospělo, kdyby dokázali Blackovou porazit. Hartley by měl jistotu, že dopadl nejchytřejšího kriminálního génia – a Booth by byl ve svém oboru opět číslo 1. Ale bez ohledu na to, co oni dva dělají, zdá se, že Blacková je prostě neporazitelná.

 

Zdroje: