Patricie Pagáčová z Ulice jako zdravotní sestřička v Ordinaci

Patricie Pagáčová z Ulice jako zdravotní sestřička v Ordinaci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patricie Pagáčová, dříve Solaříková, hrála v Ulici už od 1. dílu odvysílaného 5. září 2005. Postava Terezy Jordánové je zatím její nejvýraznější televizní rolí, nepočítáme-li působení v Ranči U Zelené sedmy. Jako zdravotní sestru Evu Kalinovou ji teď budete moci vídat v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Tereza Jordánová z Ulice byla zpočátku zakřiknutá a stydlivá

Někdy dokonce i problémová introvertní puberťačka se ale vždycky mohla spolehnout na svého bráchu a dvojče Matěje. Herecký vzor pak našla Patricie v Tereze Brodské, která v Ulici hrála její mámu Báru Jordánovou.

Později se z Terezy stala učitelka češtiny na tomtéž gymnáziu, kde dříve sama studovala pod dohledem zkušené Miriam Hejlové. Co se týče romantických vztahů, zažila mnohá vzplanutí i zklamání, ale nakonec našla spřízněnou duši v Davidu Kučerovi (Matouš Ruml), za nějž se provdala a odstěhovala se s ním do zahraničí. Z Ulice tak zřejmě nadobro zmizela.

Krásná manželka věčného svůdníka z Ordinace

Tereza Brodská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Pokud ale patříte k těm, kteří si Patricii oblíbili, nezoufejte. Už brzy ji totiž budete moci vídat v jiném seriálu, a sice ve staré známé Ordinaci v růžové zahradě 2, kde ztvární zdravotní sestru Evu Kalinovou. Svým způsobem to pro herečku není až tak zásadní změna, protože ateliéry Ulice odtud má kousek. Navíc tady potkává lidi ze štábu Ulice, a tak má spíše dojem, že naskakuje do starého vlaku, který se jen vydává novým směrem…

Její postava Eva do Kamenice přijede s manželem Jáchymem Kalinou (Lukáš Hejlík), jehož si nejspíš dobře pamatujete coby sympatického svůdníka žen. Povedlo se mu okouzlit např. sestřičku Tien, Magdu Mázlovou nebo lékařku Mariku Lukáčovou. Jeho pověst sukničkáře připomenou i nové díly, v nichž Jáchym padne do oka jedné z mladých mediček.

Ta si půjde za snem o hvězdné kariéře klidně i přes mrtvoly, ale využívat k tomu bude hlavně svůj atraktivní vzhled.

Patricie se s Lukášem před natáčením vlastně ještě moc neznala, ale museli se navzájem oťukat co nejdříve, protože je hned na úvod čekala milostná scéna. Pagáčové ostatně připadá docela vtipná skutečnost, že i když se v civilu teprve seznamují, v seriálu už za sebou mají intimní manželskou scénu.

Na novou sezónu Ordinace se můžete těšit od 3. února 2022 na Voyo.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.super.cz