Padouch Dan z Ordinace atraktivním tatínkem v Zoo

Padouch Dan z Ordinace atraktivním tatínkem v Zoo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pohledného a charismatického Roberta Urbana známe jako Fredyho z První republiky, velký talent ze show Tvoje tvář má známý hlas nebo coby intrikářského a sebevědomého Dana z Ordinace v růžové zahradě. Teď se promění v ovdovělého tatínka v Zoo.

Závistivý sukničkář a manipulátor v Ordinaci

Robert Urban (35) si v Ordinaci vždycky toužil zahrát a už dříve podstoupil pár konkurzů, ale vyšlo to až teď – díky nabídce producentky Simony Matáskové, s níž má skvělé zkušenosti ze show Tvoje tvář má známý hlas.

Patrik Mára (Patrik Děrgel) jednoho dne přivedl do kamenické nemocnice novou pediatrickou posilu, bývalého spolužáka Daniela Zacha. Vedle studií a lékařské profese je nově začala spojovat láska ke stejné kolegyni, krásné a dobrosrdečné Bibi Mrázkové (Marika Šoposká). Zdálo se, že její přízeň bude patřit Patrikovi, což Daniel nesl velmi nelibě.

Arogantní sukničkář, který byl zvyklý dostat každou slečnu, na kterou si ukázal prstem, byl náhle odstaven na vedlejší kolej a nehodlal se s tím smířit.

Podle herce Roberta Urbana je Dan člověk, jemuž nechybí sebevědomí, ale zato postrádá svědomí. Zpočátku se mu navíc daří skrývat určité ne zrovna dobré vlastnosti. Jaký opravdu je, začnou diváci tušit poté, co po autonehodě uprosí Patrika, aby vzal řízení vozu na sebe. Namísto vděčnosti pak začne kamarádovi oplácet různými schválnostmi a očerňováním před Bibi. Dokonce to navlékne tak, aby se zdálo, že si Patrik něco začal se zdravotní sestrou Klárou. Jeho intriky a zvrhlé plány mu naštěstí nevyjdou, Bibi odhalí pravdu a šťastně se provdá za Patrika. Přesto Danovy snahy získat její srdce nepolevovaly. Dokonce sám požádal o ruku Kláru a poprosil Bibi, aby mu pomáhala s přípravami svatby – jen proto, aby Bibi viděla, co mohla mít, kdyby si místo Patrika vzala jeho.

Robert Urban, Zdroj: Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Čerstvý vdovec a slibná partie v Zoo

Ještě před Tváří a Ordinací se Robert Urban výrazně zapsal do povědomí diváků rolí Fredyho v seriálu První republika. Později hrál v seriálech Četníci z Luhačovic, Specialisté a Co ste hasiči.

V Zoo, novém rodinném seriálu TV Prima, jenž odstartuje večer ve čtvrtek 13. ledna 2022 epizodou Cesta do L. A., hraje Robert Urban úspěšného soudce Petra Kříže. Relativně čerstvý vdovec má dvě děti, Sofii a Bena, které poměrně dost zlobí. Všichni to přisuzují vzdoru vyvolanému právě máminou smrtí.

K takovým malým výtržníkům bohužel není snadné najít zodpovědnou a schopnou chůvu. Odpovědí na Petrovy modlitby by ale mohla být Viktorie Janečková (Eva Burešová), s níž se náhodně setká v soudní budově a která potřebuje každou korunu. Zatímco přes den začne dívka pracovat jako svědomitá chůva, v noci se proměňuje v Lady X. Pod daným jménem vystupuje coby talentovaná zpěvačka v baru. Povedené alter ego vydává za svou sestru Alex.

Zejména díky tomuto malému tajemství zamíchá Viktorie Petrovým životem navzdory řadě peripetií a intrikám jeho aktuální partnerky, právničky Markéty, jež si maluje budoucnost po boku bohatého fešáka. On sám uvažuje o svatbě s ní hlavně proto, že ji mají rády jeho děti – tedy, on si myslí, že ji mají rády. Nakonec to ale nebude tak žhavé, jak se domníval.