Jak by vypadaly naše oblíbené filmy a seriály, kdyby roli dostal někdo jiný

Jak by vypadaly naše oblíbené filmy a seriály, kdyby roli dostal někdo jiný
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo už byl na konkurzu na hlavní roli do filmu, určitě vám potvrdí, že uspět v tak velké konkurenci je doopravdy dřina. Své o tom ví třeba i Tom Felton nebo Kristin Davis.

Kristin Davis

Známe ji hlavně ze seriálu Sex and the City, kde několik let tvořila nerozlučnou čtveřici se Sarah Jessicou Parker, Cynthií Nixon a Kim Catrall. Vše ale mohlo být jinak, kdyby se jí pár let předtím podařil konkurz na roli Monicy Geller v seriálu Přátelé. Tehdy neobstála v konkurenci a roli dostala její kamarádka Courtney Cox. Jen pro zajímavost, Cox se původně ucházela o roli Rachel, produkce v ní ale viděla Monicu.

Matthew McConaughey

Když prošel přes několik kol konkurzu na roli Jacka v Titanicu až ke kamerovým zkouškám s jeho hereckou kolegyní Kate Winslet, myslel si, že má roli v kapse a v romantickém dramatu si zahraje hlavní mužskou roli právě on. Vypadalo to, že ve štábu jsou s ním všichni spokojení, Leonardo DiCaprio se ale nakonec o roli popral ještě víc.

Tom Felton

Když se vypsaly konkurzy (nejen) na studenty Bradavic, strhlo se naprosté šílenství a konkurzů se zúčastnilo několik desítek tisíc dětí. Mezi nimi byl i Tom Felton, který si věřil na hlavní roli, tedy na roli Harryho Pottera. Nakonec byl ale obsazen Daniel Radcliffe a na Toma zbyla role jeho nepřítele z druhé koleje.

Tom Hiddleston

Na konkurz se připravoval na hlavní roli Thora, korunního prince Asgardu. Když se pak ale ukázal Chris Hemsworth, bylo o obsazení rozhodnuto. Tom Hiddleston ale v tomto případě nemusel vůbec smutnit, jelikož mu byla nabídnuta role princova bratra, Lokiho. V současnosti patří Loki mezi nejoblíbenější záporáky Marvelu a má dokonce svůj seriál. Tady zahrál osud své karty rozhodně dobře.

 

Zdroje: