O mě se neboj: Obsazení manželky do hlavní role byla pro Bisera Arichteva trefa do černého

O mě se neboj: Obsazení manželky do hlavní role byla pro Bisera Arichteva trefa do černého
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Režisér Arichtev rozhodně není pro diváky nováčkem a například se seriálem Kukačky ukázal, co v něm je. A tentokrát měl skvělý nápad, když hlavní ženskou roli obsadil manželkou. Určitě věděl, co dělá, a roli vytvořil Veronice na míru.

Sice se spekulovalo, že manžel bude za kamerou dirigovat manželku v milostných scénách, ale ono to je jinak. Už po pár dílech je jasné, že si s touto stránkou seriálu poradil, a přestože mezi seriálovou Evou a jejím právníkem Martinem funguje zajímavá chemie, tak to vypadá, že zůstane jen u jiskření. 

Rozhodně je překvapivě seriál O mě se neboj příjemným osvěžením a podívanou, na kterou diváci dlouho čekali. To, že jde o osm dílů, dává určitou záruku, že i poslední epizoda bude ve stejné kvalitě, jako jsou první tři. Kromě sympatického obsazení určitě funguje i klasická kombinace Popelky, v tomto případě chudé matky dvou dětí a jejího prince v podání úspěšného právníka.  

Skvělé je i načasování, kdy se ostatním seriálům komerčních televizí moc nedaří

Veronika Arichteva možná dostala roli z protekce, ale rozhodně dokázala příležitost využít na sto procent a ukázala, co v sobě má. Vždyť se také před televizními kamerami pohybuje od čtyř let, kdy se objevila v Čarodějkách z předměstí. Cesta k herectví nebyla náhodná, protože se narodila do rodiny producenta Pavla Nového. Pražská konzervatoř, na které odmaturovala v roce 2007, tak byla přirozenou volbou.

Dnes je Veronika vzornou matkou, ale v minulosti plnila stránky bulváru. Měla románek s nevěrníkem Tomášem Klusem nebo s Michalem Kavalčíkem (Ruda z Ostravy). Její milostná dobrodružství však ustala v okamžiku, kdy při natáčení seriálu Vyprávěj potkala Bisera Arichteva. Spolu potom natočili i seriál První republika. Od té doby už ji manžel před kameru nepostavil, až teď. Ani jeden z nich se do spolupráce nehrnul. Chtěli se vyhnout pomluvám o protekci a Veronika věděla, jak přísný by na její hraní manžel byl.

rodina Evy Málkové, zdroj: Kučera / TV Nova

Role jí snad byla šitá na míru

V seriálu se v epizodní roli potkala po letech s Janem Šťastným, se kterým měla milenecký poměr v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Šťastný tenkrát hrál primáře Dalibora Flyntu a ona Sylvu Petrovou, dceru doktorky Petrové (Daniela Šinkorová). Vztah to byl bouřlivý a neskončil příliš šťastně. Ani tentokrát to nebylo setkání šťastné. Eva Málková zahlédla prominentního klienta v podání Šťastného v advokátní kanceláři a s odzbrojující upřímností se zapletla do jeho případu. To pro něj ale nebylo moc přínosné a spor nakonec prohrál. Radost z toho neměl ani Kryštofův šéf, ale kupodivu přítelkyně a advokátka protistrany jeho strategii a „náznak lidskosti“ ocenily.

Ještě před Veroničiným osudovým mužem se spekulovalo, že s Janem Šťastným měla románek i mimo seriálové kulisy. Ani jeden však vztah nepřiznali. Šťastný se tenkrát rozváděl a měl také trochu problémy s alkoholem. Dokonce se na party seriálu i líbali, ale později tvrdili, že to byla jen legrace.

V dobách hraní ve zmíněném seriálu Veronika moc svým herectvím neoslňovala, ale je zjevné, že pod vedením svého manžela se z ní stala velice dobrá herečka, která má divákům co nabídnout.

Zdroje článku: