Novinka na Netflixu je jako dělaná pro fanoušky romantických filmů

Novinka na Netflixu je jako dělaná pro fanoušky romantických filmů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za chvilku čtyřdílná filmová řada After je populární teenagerská romance, jenže ta brzy skončí – poslední díl má vyjít letos v létě. Pokud ale po velmi podobném milostném příběhu toužíte již teď, můžete ho nyní najít na Netflixu se španělským Láska přes okno.

Zde si užijete romantiku

Fanoušci After si ještě musí počkat až do 25. srpna 2022, dokud se After: Poutar, velké finále proměnlivého milostného příběhu kolem Tessy (Josephine Langfordová) a Hardina (Hero Fiennes Tiffin) dostane do kin. Pokud si ale chcete zkrátit čas, možná najdete vhodnou alternativu na Netflixu.

Romance mezi teenagery je žánr, jenž se na Netflixu ukazuje již několik let. S Láskou přes okno nyní streamovací služba vydává další srdceryvný film pro mladší cílové publikum, který navíc v upoutávce vyzařuje ještě silnější láskyplné vibrace, než je máme u After. I tato španělská produkce má svůj původ jako knižní příběh, který se později stal bestsellerem.

O co jde?

Nenápadná Raquel (Clara Galleová) si žije obyčejný život, dokud se k ní nepřestěhuje nový tajemný soused Ares (Julio Peña). Sice se do něj neprodleně zamiluje, jenže dlouho se s ním neodvažuje prohodit ani slovo, za to ho tajně jen sleduje. Aspoň dokud se konečně nerozhodne za ním zajít.

Přestože ti dva pocházejí z velmi odlišných světů, jednoho dne se Raquel rozhodne, že zvládne, aby se Ares také zamiloval do ní. A jestli jí to vyjde, anebo zdali film skončí tragickým koncem, to se dozvíte jen na Netflixu.

 

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com