Něžná kráska ze seriálu Ulice a hrubiánský filmový mafián. Co všechno tento ojedinělý manželský pár překvapivě spojuje?

Něžná kráska ze seriálu Ulice a hrubiánský filmový mafián. Co všechno tento ojedinělý manželský pár překvapivě spojuje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poznali se v roce 2015 při natáčení filmu Gangster Ka: Afričan. Věkově je dělí jeden dospělý americký člověk. Ona je něžná víla s křehkým vzhledem, on působí jako drsný, zkušený a životem ošlehaný muž. Třicet let se nechtěl ženit, nevzal si ani matku svých dvou dětí, Hedviky a Bořivoje. Osudový zlom přišel až v jeho 44 letech ale s úplně jinou partnerkou.

Gangster Ka: Afričan je kriminální thriller pojednávající o brutálních praktikách podvodníka Kraviece, který byl hladový po moci a velkých penězích. O žádné love story tedy nemůže být vůbec řeč. I přesto při jeho natáčení potkal hlavní hrdina, herec Hynek Čermák, který ztvárnil onoho obávaného mafiána, svou nejspíše osudovou lásku. Tou byla o 21 let mladší herečka, známá televizním divákům především ze seriálu Ulice, Veronika Macková. Nehledě na to, že ve stejném filmu hrála také jeho tenkrát současná partnerka a matka dvou jeho dětí, Daniela Choděrová. 

Čtěte také: Napětí mezi hvězdami Ulice vyvrcholilo v divokou hádku

„Není to o tom, že bych hledal mladší partnerku, ale když se zamilujete, co máte říct? Miluju tě, ale nejde to, protože jsi o dvacet let mladší? Myslím, že nejsem první ani poslední, komu se to stalo. Nutno říct, že Veronika není typická mladá holka. Je to taková stará duše,“ vyjádřil se Hynek Čermák o nenadálém vzplanutí k jeho dnes již manželce, Veronice Čermák Mackové. Nikdo nedával jejich vztahu velkou šanci, ale po téměř dvouleté známosti svoji lásku stvrdili sňatkem. „Nechtěl jsem se ženit třicet let a pak jsem poznal ženu, o které jsem hned věděl, že si ji vezmu,“ prohlásil až nevídaně romanticky o své odhodlanosti a velké životní změně tento herec, kterému tvůrci filmů přisuzují hlavně role krutých, sprostých rváčů a potížistů. Hynek je nejenom výborný herec, je to charismatický muž oplývající inteligencí a jeho hluboký přitažlivý hlas v ženách probouzí respekt, obdiv a pocit bezpečí. To nejspíše nalákalo i Veroniku. 

Čtěte také: Seriál Ulice: Blanka se vrací z léčebny. Najde doma i Evžena?

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Čtěte také: Osudové ženy Lumíra Nykla z Ulice

Veronika Čermák Macková je především divadelní herečkou. Účinkování v seriálu Ulice je pro ni celkem nová zkušenost. Jako mladá, přátelská a sympatická učitelka Magda je mezi diváky velmi oblíbenou postavou a jako Veronika se i svým kolegům na place snaží přinášet pozitivní energii. Tu naopak načerpává v akrobacii na šálách, což je činnost, která jí jde a baví. Navíc ráda lyžuje a čtyřikrát denně ji na procházkách prohání její australský ovčák Joey Tribbiani (pojmenovaný po postavě z amerického seriálu Přátelé), kterého si s manželem pořídili. Společně také hrají v divadelních představeních. Vzájemně si pak doma sdělují své poznatky a případné kritiky, kterých se nebojí, protože jsou zvyklí mluvit spolu na rovinu. Oba si chtějí pořídit zbrojní pas. Veroniku k tomu inspirovala role agentky tajné služby ve zmíněném snímku Gangster Ka: Afričan. Do té doby o svém současném manželovi nic nevěděla. Dnes spolu tráví většinu volného času a věnují se společným koníčkům, jako je třeba i focení aktů. Hynek stojí na straně fotografa a Veronika mu pózuje a domlouvá nové modelky. Zdá se, že i přes velký věkový rozdíl a nesourodý vzhled, jsou podobně naladěni. Člověk by jim mohl až závidět. 

Čtěte taky: Emma z Ulice se rozhodla skončit s herectvím. Čemu se mladá herečka věnuje teď