Netflix: Výběr novinek na první dubnový víkend

Netflix: Výběr novinek na první dubnový víkend
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vyzkoušejte si spolu s dětmi během celého dubna vědomostní interaktivní kvíz, se kterým se možná něco přiučíte. Pobavit se můžete také s novým americkým filmem anebo spolu s dětmi zapátrat, kam to mizí celý svět v britském seriálu.

Travia Quest

  • Interaktivní, zábavný a vzdělávací seriál, USA, 2022

Trivia Quest, který vychází 1. dubna, je první interaktivní sérií kvízů Netflixu. Zavede hráče na misi, aby pomohli hrdinovi Willymu zachránit občany země Trivia. Každý den v dubnu bude k dispozici jedna nová epizoda (celkem 30), přičemž každá epizoda bude obsahovat 24 otázek (12 standardních a 12 těžkých) napříč kategoriemi včetně vědy, historie, zábavy, sportu, umění a geografie. Každá otázka je hrou s více možnostmi, se čtyřmi potenciálními odpověďmi, ze kterých si můžete vybrat. 

Divák si tak má možnost vyzkoušet, co zná z historie, vědy, umění nebo třeba popkultury. Každý díl může být také příležitostí, jak se rodiče mohou zabavit s dětmi.

V bublině (The Bubble)

  • Nová americká komedie, 2022
Plakát k filmu, Zdroj: Netflix Media Center

Komedie režiséra Judda Apatowa má premiéru také 1. dubna. Představí se v ní David Duchovny, Karen Gillan (na úvodní fotografii – skotská herečka známá ze série Doctor Who), Iris Apatow, Fred Armisen nebo usměvavá Leslie Mann.

Uprostřed koronavirové pandemie cestuje skupina herců do uzavřeného filmového prostředí odehrávajícího se v Anglii, aby natočili šestý díl Cliff Beasts, mimořádně úspěšného filmového trháku s dinosauří tematikou.

Poslední autobus (The Last Bus)

  • Nový britský seriál, 2022, 10 epizod, český dabing
Dětský herec, Zdroj: Netflix Media Center

The Last Bus je akční eko-bajka, která sleduje skupinu nesourodých studentů na školním výletě, kteří se stanou nepravděpodobnými hrdiny, když robotická apokalypsa zničí zbytek lidstva.

Seriál pro starší děti je nabitý komedií, dobrodružstvím a tajemstvím. Vše se točí kolem nové třidy robotů, které představí miliardář Dalton Monkhouse. Hrstka studentů tak bude muset odhalit záhadu, proč je najednou svět záhadně prázdný a jim zůstane jen starý školní autobus.

Právě v něm se vydají hledat miliardáře, aby zjistili, kam se najednou ztratily jejich rodiny a zbytek civilizace.

Cestou budou zažívat nebezpečná dobrodružství, potkávat monstra a bojovat o holý život. Budou muset pochopit, že se musí spojit a fungovat jako improvizovaná rodina, aby přežili.

 

Zdroj: