Výběr z Netflixu na příští týden od 27. prosince do 2. ledna

Výběr z Netflixu na příští týden od 27. prosince do 2. ledna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přinášíme vám výběr ze seriálových novinek, které se objeví příští týden na Netflixu a potěší všechny seriálové fanoušky, kteří si rádi udělají takový malý seriálový maraton.

Kitz

  • První řada německého seriálu plného akce a napětí přichází 30. prosince. Seriál je především cílený na mladou generaci.

Můžete se těšit na napínavý a sentimentální seriál pro mladší generaci, který vás nechá nahlédnout do života bohatých mnichovských teenagerů. Zatím je k dispozici 6 epizod, každá o délce 43 minut.

Rok po tragické smrti svého bratra vstupuje 19letá Lizi z Kitzbühelu do dekadentního světa mnichovské party bohatých teenagerů, kteří odjíždí do luxusního lyžařského střediska v horách na pravidelnou a velmi populární akci. Lizi se ale nejede bavit. Má v úmyslu pomstít se dívce, o které se domnívá, že je zodpovědná za smrt bratra. Svým pátráním však odkryje drsnou pravdu, kterou mladí lidé schovávají za fasádou plnou luxusu a bezstarostného života. Její odhalení bude mít nedozírné následky pro celou řadu lidí.

Hrají: Sofie Eifertinger, Bless Amada, Valerie Huber, Felix Mayr, Zoran Pingel

Drž se blízko

  • První řada britského kriminálního seriálu má 8 hodinových dílů a je inspirovaná knihou Harlana Cobena. Podívat se na ni můžete od 31. prosince.

Seriál sleduje osud tří lidí, kteří žijí zdánlivě pohodlným životem. Za dojmem obyčejného života však skrývají velké tajemství, o kterém ani jejich nejbližší nic neví.

Megan je pracující matka od tří dětí, Broone je detektiv a Larraine vystoupí z dávné minulosti Meganina života. Přinese šokující zprávu, která ovlivní všem třem život. Jejich minulost je bude neúprosně pronásledovat a do složité situace se dostanou i lidé z jejich blízkosti.

Seriál se natáčel převážně v Manchesteru a točilo se od února za přísných opatření během pandemie.

Hrají: Cush Jumbo, Richard Armitage, Sarah Parish, James Nesbitt, Jo Joyner

Cobra Kay

Netrpělivě očekávaná čtvrtá řada amerického seriálu navazuje na úspěšné tři série, které se začaly vysílat v roce 2018. Objeví se 31. prosince a slibuje akci a dobrodružství. Předchozí série mají na ČSFD hodnocení 86 % a to nejen kvůli nostalgii, ale překvapivě přinesly i nefalšovanou zábavu napříč několika generacemi seriálových diváků. K 30 dílům se tak přidá deset zbrusu nových.

30 let po turnaji v karate v roce 1984 se seriál vrací k postavě Johnyho Lawrance, který je nezaměstnaným údržbářem, který pochybuje jak o sobě, tak o svém životě. A na druhé straně se vynoří jeho starý rival Daniel LaRusso, který měl naopak v životě štěstí a je z něj úspěšný podnikatel. Ale ani jeho život není bez mráčků.

Ať už jste příznivci kultovních filmů Karate Kid nebo ne, v seriálu si určitě najdete něco, co vás bude bavit. Více než o karate jde hlavně o spletité lidské vztahy, které jsou podpořené výborným scénářem, režií a hereckými výkony.

Hrají: William Zabka a Ralph Macchio (na úvodní fotografii), Xolo Maridueňa, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan

 

Zdroj:

  • autorský článek