Poslední šance vidět na Netflixu tituly vydávané pod populární značkou Marvel

Poslední šance vidět na Netflixu tituly vydávané pod populární značkou Marvel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S ohlášeným příchodem streamovací platformy Disney + bylo jen otázkou času, kdy si Disney stáhne své populární tituly z jiných platforem. K 28. únoru tak definitivně z Netflixu odchází řada velice oblíbených seriálů, které byly výsledkem úspěšné spolupráce obou značek.

Pokud se chcete se svými hrdiny rozloučit, mátě ještě pár dnů, kdy můžete s vašimi oblíbenými seriály prožít pár dobrodružství. A jestli jste doposud tituly neobjevili, ještě něco stihnete.

Seriály, které už mávají na rozloučenou:

Daredevil

  • USA, 2015-2018, hodnocení 87%

Šlo o první seriál, který si Netflix pro své vysílání objednal a měl dočasná práva, která se teď vrací společnosti Marvel. Následovaly tituly Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist, což vedlo k minisérii The Defenders.

Matt Murdock přišel v dětství o zrak. Přesto se dokázal s životem poprat a stal se z něj advokát, který bojuje za spravedlnost. Někdy ale musí být spravedlnosti docíleno jinak. a tak se po čtvrti Hell's Kitchen na Manhattanu prohání Daredevil. Matt Murdock (Charlie Cox) skrývá svou tvář a vydává se do boje se zločinem. Jeho zbývající smysly jsou tak silné, že mu handicap z dětství nevadí.

Jessica Jones

  • USA, 2015-2019, hodnocení 76%

Jessica Jones (Krysten Ritter) má za sebou traumatickou minulost, která ji pronásledovala v dětství. Nyní je mladá žena soukromým očkem ve čtvrti Hell's Kitchen v New York City. Jessica chtěla být v minulosti superhrdinkou, jenže pokus skončil tragicky. Její život je plný boje. Musí ale bojovat nejen se silnými protivníky ve své čtvrti, ale i s démony, které ukrývá v sobě. Její schopnosti nezůstanou nezpozorované a bude muset čelit silným protivníkům.

Luke Cage

  • USA, 2016-2018, hodnocení 69%

Luke Cage (Mike Colter) je bývalý trestanec, který chce odčinit svou minulost. Pracuje v Harlemu u přítele v holičství a zjištuje, že lidé v jeho čtvrti potřebují ochránce. Luke chce žít klidným a nenápadným životem, ale v Harlemu se mu to nepovede. V okamžiku, kdy mocní začnou zabíjet jeho přátele, nastává čas, aby zasáhl a stal se hrdinou bojujícím proti zločinu.

Iron Fist

  • USA. 2017-2018, hodnocení 66%

Je to už 15 let, co měl Danny Rand (Finn Jones) zemřít. Bylo mu tehdy 10 let, a i s rodiči havaroval s letadlem v Himálajích. On přežil. Ujali se ho mniši z kláštera a vychovali z něj udatného bojovníka s mystickou silou „Iron Fist“. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno a byl prohlášený za mrtvého. Po 15 letech pobytu s mnichy se mladý muž loučí a odchází žít do města, odkud pochází. Když se ujme dědictví po rodičích, zjistí, že bude mít celou řadu problémů, které musí vyřešit, aby se potom mohl vrátit zpět k mnichům. A tak začíná nebezpečný boj se zločineckou organizací zvanou Ruka.

 

Zdroj: