Netflix se pustil do další novinky: Právní seriál, ve které si zahraje i tvář z „Jak jsem poznal vaši matku“

Netflix se pustil do další novinky: Právní seriál, ve které si zahraje i tvář z „Jak jsem poznal vaši matku“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Máte náladu na nový právní seriál? Pak vás Netflix tohoto pátku 13. pořádně potěšil, protože byl zveřejněn nový projekt od nejspíše nejlepšího aktuálního tvůrce právních Davida E. Kelleyho. Jedná se o „The Lincoln Lawyer“ neboli česky „Advokát“.

Všestranný Kelley

Přesně pátek 13. se na Netflixu objevilo deset epizod první řady zbrusu nového seriálu „The Lincoln Lawyer“. A pokud máte rádi právníky, měli byste být z této velmi speciální produkce obzvláště nadšení. Protože jde o nejnovější projekt producenta a tvůrce seriálů Davida E. Kelleyho – a ten patří k tomuto žánru jako knedlík do svíčkové.

Kelly se jako producent postaral o právnická non-plus-ultra jako například „Ally McBealová“, „Advokáti“, „Boston Public“, „Kauzy z Bostonu“ a „Goliáš“. Hvězdný producent se však neomezil pouze na tento žánr, je zodpovědný taktéž za absolutně kultovní seriály „Picket Fences“ a „Chicago Hope“ a nedávno vydal dva vzrušující a vysoce kvalitní hity pro HBO – „Sedmilhářky“ a „Mělas to vědět“.

Seriál natočen podle knihy

S „The Lincoln Lawyer“ Kelley adaptuje knižní sérii kolem Mickeyho Hallera od skvělého autora Michaela Connellyho. Obsahově má ​​1. sezóna vycházet především z 2. knižního dílu. Postava „Mickey Haller“ se zde mimochodem neukáže poprvé na velkém plátně. Matthew McConaughey si ho již zahrál ve stejnojmenném kriminálním dramatu Brada Furmana z roku 2011.

„Lincoln“ v názvu odkazuje na automobilovou značku Lincoln – seriálový Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) takový vůz vlastní a používá ho jako mobilní kancelář. Především menší ale někdy i větší případy řeší v Los Angeles přímo v tomto autě. Mezi další role patří Neve Campbellová jako bývalá manželka Mickeyho Hallera a Becki Newtonová.

Ji jsme mohli zahlédnout například v „Jak jsem poznal vaši matku“, kde si zahrála Quinn, striptérku a přítelkyni Barneyho.

Zdroje článku: