Které herečky seriálu Ulice jsou ty nejkrásnější?

Které herečky seriálu Ulice jsou ty nejkrásnější?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nekonečném seriálu Ulice si zahrála během jeho dlouhé historie celá řada herců a hereček. Pojďme se nyní však podívat na herečky, které si získaly oblibu zvlášť u mužského publika.

V Ulici se objevila celá řada krásných hereček, a i když si možná neodpovíme na otázku, která herečka je nejkrásnější, pojďme se podívat na ty, které Bůh obdařil krásou a měli jsme tu čest je v Ulici zahlédnout.

Anna Kadeřávková

Mladá a krásná herečka, která hrála roli Roziny Maléřové, patří mezi známé české herečky již v jejích 24 letech. V současné době se věnuje studiu, cestování a kariéře instagramové influencerky. Instagram je rovněž platforma, na které je velmi aktivní a populární.

Šárka Vaculíková

34letá Šárka, která si zahrála roli Adriany Peškové, patří rovněž mezi velmi pohledné ženy. Kromě Ulice můžeme Šárku znát také z jiných seriálů, jako je například První krok. V současnosti se naplno věnuje své herecké kariéře.

Lucie Benešová

I ve svých 48 letech je Lucie Benešová opravdu kus! Zahrála si v seriálu Ulice roli Lucie Wolfové a můžeme ji znát i celé řady dalších oblíbených seriálů, jako je například Gympl s ručením omezeným nebo Slunečná. Často také bývá hostem televizních show.

Lucie Benešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Aneta Krejčíková

Na Anetu určitě nemůžeme zapomenout. Zastává totiž roli Gabriely Pumrové a její velkou vášní je móda, čehož si můžeme všimnout hned na první pohled. V roli Gabriely se objevuje na televizních obrazovkách už několik dlouhých let a zahrála si již téměř v 500 dílů Ulice. V současnosti se věnuje své herecké kariéře a vystupuje v TV show.

Ať už se vám líbí více ta či ona nebo náhodou herečka, kterou jsme nevyjmenovali, můžeme se shodnout na tom, že v Ulici nouze o ženskou krásu není.

V Ulici si zahrála celá řada krásných žen a my se můžeme těšit na jejích pokračování a potencionální příchody dalších.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.serialzone.cz