Který z herců Ulice vám padl do oka nejvíce?

Který z herců Ulice vám padl do oka nejvíce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nekonečný seriál Ulice čítá velké množství herců. My se v pokračování této rubriky podíváme na ty nejatraktivnější z pohledu televizních divaček.

Filip Rajmont

Určitě všichni známe dobře učitele Otu Puklického. Ota je velmi oblíbený muž, je vtipný, milý a nemá zapotřebí někoho zradit, jak to bývá u jiných postav běžné, je to zkrátka takový dobrák od kosti.

 Představitel Oty se věnuje herectví už 20 let a díky své sympatické povaze a vzhledu pohodáře si získal velký zájem u žen.

Bohužel, všechny ženy, které by měly o tohoto muže zájem, musíme zklamat. Filipovo srdce totiž patří jinému muži, a to Vladimíru Drhovi.

Martin Dejdar

Je to sice dávno, ale pamětnice seriálu Ulice si určitě budou pamatovat mladého, charismatického kadeřníka. Martin Dejdar hrál Davida Branusci, který byl zaměřen na lepší klientelu a extravagantní účesy. Tento kadeřník se stal partnerem hned několika žen, a to třeba Zdeny Čisté a Ingrid, která vlastnila kadeřnický salón, ve kterém pracoval.

Daniel Bambas, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Daniel Bambas

Takový princ na bílém koni, pro spousty žen určitě ten pravý. Mladý, úspěšný a bohatý podnikatel, který do příběhu vstupuje jako Prokopův kamarád. Mladému podnikateli padla do oka šikovná učitelka Magda.

Daniel Bambas má bohatou hereckou kariéru, kromě známého seriálu Ulice si zahrál i v jiných seriálech, jako je Jak si nepodělat život nebo Specialisté. Působí rovněž ve spoustě divadelních her. Mimo to si zahrál i v Ordinaci v růžové zahradě nebo také ve filmu Dušana Kleina Svatba na bitevním poli.

Který z herců vám milé dámy padl do oka? Byl to některý z výše uvedených nebo máte jiného favorita?

 

Zdroj: