Milenci Gábiny Pumrové z Ulice – kdo bude další?

Milenci Gábiny Pumrové z Ulice – kdo bude další?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina Pumrová, kterou hraje talentovaná Aneta Krejčíková, je jednou z postav, jež neodmyslitelně patří k Ulici už od počátku. Ze studentky, co měla aférku s tělocvikářem, je úspěšná módní návrhářka. Jak to ale vypadá s jejím milostným životem?

Pamatujete si na všechny Gábininy nápadníky?

Gábinu jme poznali jako studentku gymnázia, spolužačku dvojčat Jordánových, ale také jako vášnivou slečnu, která nepobrala příliš mnoho zodpovědnosti. Snad i kvůli tomu, že měla složité vztahy s otcem – zkorumpovaným Radkem Mastným, jenž její matce dělal ze života peklo.

Co se týče Gábininých romantických vztahů, byla to svého času pěkná divočina. Vzpomínáte, že si začala i s Matějem Jordánem? Nevzešlo z toho ale nic trvalejšího. Zlom přinesla až její aférka s učitelem tělocviku. Hynek Urban vstoupil do Ulice v září 2007 jako fitness trenér v Oldově fitku, později se stál právě profesorem na gymnáziu. Zakázaná romance se neobešla bez následků – vyústila v dívčino těhotenství. To přimělo lehkovážnou mladou dámu zamyslet se nad budoucností. Konečně se začala chovat zodpovědně a rozhodla se dítě si nechat. Hynek, který ho nejdřív nechtěl, si později začal vážit dívčiny proměny ve starostlivou mámu. Jejich vztah se jen posílil.

Jirka Hermann, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Po narození Šimona spolu začali fungovat jako rodina, alespoň než Gábině padl do oka Matějovův spolužák Vašek (Patrik Děrgel). Ten přiměl Gábinu znovu cítit věci, které už ve vztahu s Hynkem postrádala. Naneštěstí Vašek nebyl zralý na to, aby mohl být s matkou od dítěte.

Po rozchodu s ním byla Gábina nějaký čas sama, než se zamilovala do na první pohled dokonalého hasiče Aleše. Z toho se však vyklubal manipulátor, který vyžadoval, aby bylo vždy po jeho. Když Gábina nemohla dál a chtěla ho opustit, dokonce ji zamkl v bytě, odkud byla zachráněna Hynkem a Šimonem.

Nový objev ve starém známém?

Gábina posléze z Ulice zmizela do Berlína. Nyní, prakticky hned po návratu do Prahy, našla zalíbení ve starém známém Jirkovi Hermanovi. Strávili spolu příjemný večer v Coolně a zřejmě i žhavou noc. Zůstane tohle povyražení ojedinělou záležitostí, anebo se z toho vyklube něco víc? Jisté je, že pan major by nerad skončil u jediné noci – koneckonců dal Gábině své soukromé telefonní číslo.

 

Zdroj: