Michaela Pecháčková – mladá herečka ze seriálu Zoo hraje odmala. Odkud ji možná znáte?

Michaela Pecháčková – mladá herečka ze seriálu Zoo hraje odmala. Odkud ji možná znáte?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Teprve osmnáctiletá herečka Michaela Pecháčková září v novém seriálu Zoo jako ošetřovatelka Anča, která si jde za svým snem navzdory názorům svých rodičů. Před kamerami však rozhodně žádným nováčkem není. Odmala hraje ve filmech, seriálech, ale také v divadle.

Herecké začátky už v dětství

Michaela je stále studentkou Pražské konzervatoře v hudebně-dramatickém oboru. Už v dětství si k herectví pomalu hledala cestu, ale věnovala se také sólovému zpěvu a akrobatickému rock'n'rolu. Navzdory jejímu nízkému věku za sebou má už plno divadelních a hlavně seriálových zkušeností. Už ve druhé třídě začala chodit do dramatických kroužků a nedlouho potom následovalo Divadélko při Národním divadle pod vedením režisérky Evy Deákové. Poté už se objevila také na prknech divadla Semafor, a to v muzikálu Alice, Alenka a voda živá, kde ztvárnila přímo hlavní roli Alice.

Nová televizní hvězda?

U divadla to s jejím talentem ale rozhodně neskončilo. Už v deseti letech si zahrála v pohádce Tři bratři a jen o tři roky později v rodinném filmu Přání k mání. Ještě více se jí však dařilo v seriálech. Epizodní role si zahrála například v Přešlapech, v seriálu Jak si nepodělat život nebo v Modrém kódu. Znát ji můžete také ze seriálu Přístav, kde hrála Anču Koblížkovou. Nejvíce ji však proslavila role Julie Tóthové v Ordinaci. Zahrála si také v pár reklamách, takže na svůj věk toho za sebou má opravdu hodně.

Nově se právě jako Sidonie neboli ošetřovatelka Anča objevila v primáckém seriálu Zoo, který jí zatím přináší jen samé úspěchy.

Oslava narozenin přímo na place

Teprve před pár týdny oslavila mladá herečka osmnácté narozeniny a překvapení ji čekalo dokonce přímo na natáčení.

Musela sice vstávat ještě před pátou ráno, aby stihla být na place včas, ale její seriáloví kolegové jí to řádně vynahradili.

„Bylo to překvapení. Opravdu,“ pronesla zaskočeně podle webu Dáma.cz hned poté, co byla zaplavena gratulacemi. „Jeli jsme už poněkolikáté jeden obraz – a pak pan režisér řekl, že je nespokojený, že se to musí natočit ještě jednou. Poslušně jsem se posadila a čekala na akci. A ta přišla, ale úplně jiná, než jsem čekala. Objevil se s dortem v ruce a všichni začali zpívat a přáli mi. K tomu jsem dostala tři krásné kytice. Moc děkuju všem,“ řekla s úsměvem na tváři nově dospělá herečka.

Snad se jí tedy i v dalším roce bude dále dařit jako doposud a v budoucnu ji budeme ve filmech a seriálech vídat ještě častěji.

Zdroje článku: