Markéta ze ZOO si kupuje Petrovy děti, u něho ale tvrdě narazí

Markéta ze ZOO si kupuje Petrovy děti, u něho ale tvrdě narazí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky má plnou hlavu starostí kvůli Petrově přetrvávající lásce k Alex i proto, že se na scénu vrátil její bývalý manžel Kamil. O Petrovo srdce zatím nadále bojuje Markéta a nezdráhá se využít všechny dostupné prostředky. Dopustí se však zásadní chyby.

Viky řeší těhotenství, Petra i Kamila

Nejenže Viky nechce před nikým kromě Sid prozradit své těhotenství, ale navíc si teď ještě vymyslela, že chodí s Mařenkou. Soudce naneštěstí zastává názor, že se k sobě ti dva báječně hodí. Danuše si naproti tomu zoufá a už vážně neví, jak by měla Viky přimět, aby konečně vyšla s pravdou ven.

Kdyby navíc ještě tušila, že Viktorie s jejím synem čeká dítě, pak by to s ní snad definitivně seklo. Ale je to těžké, když Petr pořád zamilovaně vzpomíná na Alex a usmyslí si letět za ní do Los Angeles. Tomu je třeba zabránit! Aby toho nebylo málo, vrátil se Viky do života Kamil, jenž se údajně touží usmířit. Pravděpodobně ho ale jen děsí představa blížícího se soudu…

Markéta se nevzdává a zkouší to přes děti

Markéta mezitím vymýšlí další ďábelské plány, jak získat Petrovu přízeň. Pod pracovními záminkami se mu vnucuje do bytu nebo mu do kanceláře nosí obědy a vzdychá, že jí strašně chybí jejich přátelské rozhovory. Petr byl dlouhá léta jejím nejlepším kamarádem a ona ho – alespoň v tomto směru – nechce ztratit. Dokonce kupuje drahé hračky jeho dětem. Údajně je objednala už před svatbou, ale Danuše ví své. Z Markétiny strany to byla čirá vypočítavost a další pokus naklonit si Petra.

Konec hry, začíná válka!

Snad by to i fungovalo, kdyby Petr později náhodou nezaslechl, jakým způsobem Markéta jedná s hospodyní Ilonou. Kromě toho byl už nabroušený kvůli Alex, která mu z Los Angeles poslala šťastné fotky se svým novým manželem. Nedělalo mu tedy žádný problém vyrazit s Markétou dveře. Ta se rozhodne přestat hrát hodnou a panu soudci se pořádně pomstít. Hodlá mu nemilosrdně zničit to, co je pro něj nejdůležitější – jeho dobrou pověst. Jaké informace proti němu použije a dosáhne nakonec svého?

Zdroj článku:
  • Autorský text