Na obrazovky míří dva legendární pořady: Zrádci a Ano, šéfe


Reakce k článku
Podělte se o svou reakciKonec srpna a začátek září na televizních obrazovkách slibuje pořádnou porci adrenalinu i drsného humoru. Zrádci se po úspěšné první řadě vracejí s Vojtou Kotkem, který znovu ovládne tajuplný hrad Křivoklát a provede diváky spletitou psychologickou hrou plnou zrady, manipulace a strachu. Kdo odhalí zrádce dřív, než vražedné plány padnou i na něj? O pár dní dřív se na scénu vrátí i legendární Ano, šéfe! a s ním neúprosný Zdeněk Pohlreich. Ten během deseti nových dílů ukáže, že i mezi hrnci a pánvemi lze zažít dusnou atmosféru, krutou realitu a občas i trochu naděje.
Zrádci
Od 7. 9. na Prima+, od 14. 9. na televizních obrazovkách, 12 epizod.
Po velmi úspěšné první řadě jsou oblíbení Zrádci zpět a s nimi i Vojta Kotek v roli záludného hradního pána. Princip hry zůstává stejný – zrádci vraždí věrné a ti se je snaží odhalit. Kdo vyhraje tentokrát? Dobro, nebo zlo?
Nová série bude ještě temnější a intrikami se bude jen hemžit. Díky vybraným hráčům se jedná o skvostnou psychologickou hru. Zrádci se budou opět odehrávat na jednom z nejstarších českých hradů opředeném řadou legend a tajemství – na Křivoklátu. Moderátorem pak nemůže být nikdo jiný než Vojtěch Kotek, který ve své roli moderátora mile překvapil.
Ano, šéfe!
Od 21. srpna na Prima+, od 28. srpna na televizních obrazovkách, 10 epizod.
Jeho pořady mnoho diváků odradily od návštěv restaurací, kde v kuchyni kape olej ze stropu, v lednici se barevně proměňuje zapomenutá ryba z loňského nákupu a u plotny stoji zedník, který bojuje s pánví a s alkoholismem. Dokonce některé diváky ani nenadchly návštěvy vychválených restaurací, kde se porce jídla nepodobaly těm, které měl na talíři Zdeněk Pohlreich, a hvězda na dveřích nic nezměnila.
Přesto na tom kuchaři, který vypadá jako vandrák a ani příbor nedrží zrovna podle Jindřicha Gutha-Jarkovského, něco je a jeho hlášky a ponižování celého hospodského personálu si našlo své diváky. Proto se populární kuchař nechal přesvědčit, že nejsledovanější ze svých televizních pokusů znovu oživí, a tak nás čeká návštěva v deseti hospodách, jejichž majitelé doufají, že se touto cestou zviditelní. Zdeněk Pohlreich je přesvědčený, že pořad podává reálný pohled na svět gastronomie, a proto je úspěšný:
Jsem přesvědčený, že se nám podařil silný pohled na reálný svět gastronomie. A vhled do něj. Což může být přínosné pro ty, kteří mají schopnost se něco naučit, přiučit. Tak se mohou nejen oni, ale také diváci dozvědět i zajímavé věci. Navíc se pobavit, protože neděláme vzdělávací pořad, ale takový, který má za úkol ukázat, že i mezi sporáky se dají zažít legrace, napětí a vypjaté situace. Zkrátka to, že je restaurace živý organismus, ve kterém jde, kromě jiného, také o jídlo,
vysvětlil kuchař, který už má za sebou více než sto dílů této gastronomické sondy do českých restaurací.
Reakce k článku
Podělte se o svou reakci