Kvíz: Seriál Dallas- Džejár, Bobby, Pamela, to jsou jména, která utkvěla v paměti milionům fanoušků

Kvíz: Seriál Dallas- Džejár, Bobby, Pamela, to jsou jména, která utkvěla v paměti milionům fanoušků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dallas byl jedním z nejpopulárnějších seriálových dramat všech dob, který byl 13 let součástí mnoha domácností. Příběh se točil kolem bohaté rodiny naftařů a chovu dobytka v Texasu. Představení Dallasu na televizních obrazovkách bylo zamýšleno jako pětidílná minisérie, ale stala se tak populární, že ji tvůrci místo toho proměnili v regulérní seriál. Díky tomu se Dallas zapsal do historie.

Tahle velkolepá televizní přehlídka byla duchovním dítětem Davida Jacobse. Zaměřil se na bouřlivé osobní životy i kruté obchodní činy rodiny Ewingů, jejíž členové žili pod jednou střechou na rozhlehlém ranči. Jednalo se o svižný příběh o bohatství, moci, intrikách a dramatických sporech. Tímto se Dallas stal velmi rychle mezinárodním favoritem a příběhy celého klanu, a to včetně příbuzných, přátel i nepřátel zámožné rodiny, byly nakonec vysílány ve více než 130 zemích.

Uprostřed nekonečné ságy tajných afér, podrazů, přestřelek, „náhodných“ nehod a dalších zvratů se nejednomu diváku rozbušilo srdce. Dallas také zahájil novou éru podobně laděných velkorozpočtových dramat a posloužil jako model pro další show, a to včetně Knots Landing, Dynastie nebo Melrose Place. Ponořte se s námi do minulosti a zavzpomínejte na tento televizní fenomén v následujícím kvízu!

Možná jste nebyli tak úspěšní, jak jste si představovali, anebo jste naopak překvapili sami sebe? Pevně věříme, že jste se na chvíli s námi vrátili do Texasu, a tak probudili vzpomínky na tuto velkolepou seriálovou show.

Zdroje článku: