Fotokvíz pro zahnání nudy a osvěžení znalostí české filmové tvorby

Fotokvíz pro zahnání nudy a osvěžení znalostí české filmové tvorby
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestli přemýšlíte, jak si ukrátit dlouhou chvíli a zahnat nudu, zkuste třeba náš zábavný fotokvíz. Jen ti, kdo mají dobrý postřeh a přehled o české kinematografii, zvládnou správně přiřadit všechny fotografie k názvům příslušných filmů.

Nudíte se? Kupte si medvídka mývala. Určitě dobře víte, z jakého filmu pochází tahle hláška. Ale my po vás tentokrát nebudeme chtít, abyste hádali názvy českých filmů podle jejich nejslavnějších hlášek, kdepak! My vám pomůžeme zahnat nudu s pomocí fotografií zachycujících nejznámější filmové scény.

Schválně – kolik myslíte, že jich dokážete určit správně? Vyznáte se v českých filmech napříč všemi žánry? Bez ohledu na to, z jakého časového období pocházejí? Máte v malíčku dramata, komedie, pohádky i všechno mezi tím? Stačí vám obrázek, abyste neomylně odhadli, o jaký slavný snímek se jedná? Pak je náš následující kvíz přesně pro vás. Skoncujte s nudou, odreagujte se po práci a procvičte mozkové závity. Potřebujete mít jen dobrý postřeh a hodně nakoukáno.

Doufáme, že se vám náš malý filmový fotokvíz líbil a že jste při jeho zdolávání byli úspěšní. Pokud se vloudila chybička, nezoufejte. Své znalosti české filmové tvorby můžete koneckonců snadno obohatit. Kdoví, možná jsme vás nalákali a vy si teď některý z uvedených snímků rádi pustíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text